Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mitől megy el a wifi jel ha...

Mitől megy el a wifi jel ha több gép csatlakozik?

Figyelt kérdés
ha csak én gépezek jó a net, ha más is rácsatlakozik a lakásban akkor elmegy vagy nagyon lassú lesz... Ezt mi okozhatja?

2014. jún. 14. 13:09
 1/2 Lajos54 ***** válasza:

A meglévő (valószínűleg aránylag) kevés sávszélesség (sebesség) annál kevesebb lesz, minél több "vevő" használja, mivel megoszlik közöttük.

Ha egy laposelemre rákötsz egyszerre 10 db. zseblámpaizzót, akkor alig fognak világítani, míg ha csak egyet, az szép fényesen világít.

2014. jún. 16. 09:32
 2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy a routered beállítása is teszi ezt, át kell állítani, hogy több készülék csatlakozhasson (általában 1-6-ig mindegyikben beállítható). Én jártam már így: laptoppal ment a net, bekapcsoltuk a telefonon a wifit, a laptopon nulla lett: 'nincs internetkapcsolat'. A szolgáltatónk szervize állította át nekünk, azóta 5 készüléket is elbír, leteszteltük.
2015. júl. 31. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!