Vásároltam vagy nem?
Figyelt kérdés
Ha az egyik internetes vásárló oldalon megnyomtam azt a termék kiválasztásánál hogy tovább meg minden, de nem adtam meg a személyes adataimat se a bankkártyaszámot, de volt felhasználóm akkor most zaklatni fognak, vagy nem ér semmit az egész, nem szerettem volna megvenni csak kíváncsi voltam.Az egyik ,, next"gomb után automatikusan kilépett belőle, a Valve store-ról beszélek.2014. jún. 24. 18:02
1/5 anonim válasza:
Nem fognak zaklatni. Nyugi.
Ha netán mégis zaklatnak, akkor nyugodtan küld el őket valahova a vérmérsékletednek megfelelően.
A netes rendeléstől egyébként is elállhatsz, de ezek szerint nem is rendeltél meg semmit.
Ha semmit nem adtál meg, akkor hogyan zaklatnának????? Én is tudok bárki helyett rendelni, ha akarok, ha ez csak így működne.
2/5 anonim válasza:
Azért elég szép az a jövőkép, mikor pénzügyi tranzakcióknál nem figyeli a user, hogy mit csak Next, Next, Next. Innen is üdvözlöm az informatika tanárod.
3/5 anonim válasza:
Az attól függ. A Steam néhány hete megjegyzi a személyes adataidat és úgy is vásárolhatsz rajta, ha csak a next gombokat nyomkodod. Nézd meg, hogy a játék benne van-e a játékok mappádban. Ha igen, akkor bizony szépen levonta az összeget a bankszámládról (édesanyád/édesapád bankszámlájáról). Ha így van akkor semmiképp se telepítsd fel a játékot, írj a Supportnak és talán visszatérítik. Egyszer nekem sikerült egy giftet 2-szer megvennem egy havernak (túl voltak terhelve a szerverek, errort dobott, azt hittem nem lett meg, így megvettem mégegyszer) 1-2 nap alatt elintézték nekem. A pénzt visszafizették, a gift (merthogy giftet vettem) pedig eltűnt az inventorymból.
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs megadva a steamen semmi adat még nincs steam walletem, és nem játék hanem mousepad volt :D kösz a hozzászólásokat íhy könnyebb feldolgozni :D
2014. jún. 24. 18:59
5/5 anonim válasza:
Akkor ne aggódj, teljesen biztos hogy nem lesz belőle semmi gondod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!