Öreg laci kérdése:
TP-LINK-M5350 SIM kártyás mobil routert vásároltam a GALAXI TAB 7.7-hez. A DIGI MOVE SIM kártyájával nem jön létre internet kapcsolat. Megtudtam:a Telenor SIM kártya nem támogatja a WIFI-t. Kérdésem:Milyen SIM kell, hogy WIFI netkapcsolat létesüljön?
Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 07:58
1/2 anonim válasza:
Írj a TP-linknek, hogy tegyék be a firmware-be a TELENOR SIM támogatást. Frissítsd le a firmware-t és menni fog.
De ha nem akarod kivárni, - lehet nem is fogják megírni - akkor vidd vissza a routert és vegyél olyat ami telenort támogatja.
A kereskedő meg írja ki hogy nem támogatja a telenor sim-et.
2/2 P.O.C. válasza:
Szerintem a beállításokkal lesz gond. Egy SIM kártya csak egy SIM kártya, nem tudják belőle csak úgy letiltani hogy ne lehessen Wi-Fi routerrel megosztani, ez nem olyan mint az USB -s 3G/4G routerek, hiszen ott magát a modemet -mint hardvert- kell felismernie, ott ezért gyakran vannak kompatibilitási gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!