A DealExtreme oldalon vásároltam. Kellene már aggódnom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Május 19-én az esti órákban rendeltem tőlük egy telefontokot, 5 USD értékben. Május 20-a óta Full Shipment a státusz, és a termékleírásnál azt írták, 5-8 munkanap a szállítás. Még ma se jött meg a küldemény. Írjak már nekik, vagy várjak még? Valakinek esetleg tapasztalata? Én két éve kétszer is rendeltem tőlük, akkor megjött minden, viszont egyáltalán nem emlékszem, mennyi idő alatt. Köszi előre is a segítséget.2014. máj. 30. 21:04
1/3 anonim válasza:
ember... egy tablet tokot rendeltem toluk, 8 het alatt erkezett meg. szerinted kinabol/hongkongbol ideer barmi 5 vagy akar 8 nap alatt???
2/3 anonim válasza:
2 hét sem telt el a rendelés óta, abszolút nem aggódnék. Nekem általában 3-4 hét után jönnek meg - de már volt olyan is, hogy 1.5 hónapig vártam.
Ha írsz nekik, meg fognak udvariasan kérni, hogy kérdezz rá a postahivatalnál, megérkezett-e. Ha megírod, 5 nap múlva küldött válaszukban újra megkérnek rá... Ezt játszottam a 1.5 hónapos esetben, míg egyszer csak megérkezett.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Nem akarok pattogni, nem olyan vagyok, ezért is kérdeztem előbb inkább, meg tényleg nem emlékszem, két éve mennyit vártam, innen nézve teljesen összemosódik. Akkor várok még türelmesen.
2014. máj. 30. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!