Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, hogy filmet...

Miért van az, hogy filmet tudok lehúzni /utorrent1.8.5. / 100%-ig, de vissza seedelni már nem tudom, hiába hagyom a torrentba napokig? Vagy van, amit visszaseedel 73, 00 mb-ig, aztán megáll, és semmi. Hogy tudnám vissza seedelnia filmeket?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Korlátot levetted?
2010. jan. 3. 21:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocs, de nagyon kezdő vagyok. Mi az korlát és hol van? Hogy kell levenni?
2010. jan. 3. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy angol vagy magyar utorrented van-e, nekem 1.8.1-es van, lényeg a lényeg, fogod jobb alsó sarok, ott vagy "U"(asszem) lesz vagy "F" Erre jobbklikk és "korlátlan" vagy nem tom mit ír oda angolul
2010. jan. 3. 21:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Hol a jobb alsó sarok? Ha kinyitom az utorrent programot? Ott van szürke mezőben az,hogy F: 0,4 kb/s ö: 42,4 kb. Vagy rossz helyen keresem?
2010. jan. 3. 21:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Már tudom,mire gondolsz. rámentem az F.-re /magyarul van a program/, ott eredetileg is a fekete pontocska a korlátlan előtt volt, tehát most is ott van. De van egy sárga háromszögem is, hogy nincs bejövö kapcsolat, hálózatui hibát jelenthet. No, ezt hogy tudnám elrendezni?
2010. jan. 3. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Na ez az ami nekem sose jött még elő, lehet azért mert a port be van állítva.

Csináld a következőt

Menj a beállításokra, kapcsolatok.

Ott nézd meg a portot, és gondoskodj arról hogy a véletlen szerü port NINCS kipipálva

Bemész a tűzfal beállításokba ott "kivételek" ott "port hozzáadása"

Ott beírod névnek h Utorrent, portnak pedig amit ott láttál. TCP-vel elöször, utána pedig udp-vel (tehát mind2 legyen kipipávla)

Remélem ez segít

2010. jan. 3. 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen torrenten vagy fent?Ahol van vagy 5000 user amiből aktív 100?? Te aggódsz a beállításokért,közben lehet olyan kevesen látogatják az oldalt hogy csupán ennyi a forgalom.Milyen régi a torrent amit leszedtél?Én speciel a legújabbakat szedem.Ritka hogy keresek kimondottan valamit és az több hónapja lett feltéve...na azoknál megeshet hogy nem igen szedi már senki...és akkor neked meg nem megy a feltöltés...ha egyszer nem szedik
2010. jan. 3. 23:56
 8/9 A kérdező kommentje:
22:10 Kösz a tanácsot. tehát a véleletlen port nincs kipipálva, hozzáadtam a kivételehez mindkét módban a portot, és most várok. Bár még mindig inaktív mindkét seedelésem. Sajnos. Meddig kell várnom,hogy működjön? Remélem,ez bejön.
2010. jan. 4. 13:56
 9/9 A kérdező kommentje:
23:56 Kösz a választ. A 2 torrent amit próbálok visssza seedelni, elég új. Az egyik a Mézengúz, a másik a Békakirályfi. Elég sokan szedték le, és elég sokan seedelték vissza. Nem értem,mit csinálok rosszul.
2010. jan. 4. 13:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!