Mi a baj az internetkapcsolatommal? Help!
Nekem is Routeren keresztül kapcsolódik 2-3 számítógép az Internetre. Nekem is néhány hónapja produkálja a hozzád hasonló leállásokat. Egyszer még a Routerem összes beállításai is elmentek. Még a jelszóm is!!! A Router gyári jelszójával tudtam csak belépni.
Sokat gondolkodtam a jelenségen, aztán a következőkre jutottam.
- vagy a Routerem kezd megdögleni, bár igyekeztem jó hűtést adni neki, vigyáztam rá. Egyébként egy egyszerű SMC7004VBR nevű példány.
- vagy a Router jelszóját megtörték (sajnos tároltam, hogy ne kelljen mindig beírni). Csak így tudom elképzelni, hogy a teljes belső tartalom eltünt - mint ha Resetelték volna a Routert. Most megváltoztattam a jelszót és nem tárolom.
- vagy az Internet szolgáltatómnál keletkezik a hiba és a Routernek ehhez semmi köze.
- esetleg ici-pici kis áramszünetek, feszültségingadozások is okozhathak ilyen hibákat. Magam részéről én most már ilyenkor néhány másodpercre kihúzom a Router tápját, aztán vissza. Többnyire minden rendeződik.
Remélem valamennyit segíthettem.
Üdv: OWORION
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!