Van arról hír, hogy az One mikor fog kötelezni, hogy a DIGI-ről szolgáltatót váltsak?
1000-res internet + TV + vezetékes telefonom van a DIGI-nél aminek 10 ezer Ft alatt van a havidíja + amennyit telefonálok (5 Ft percdíj és másodperces alapú).
Semmi szükségem OneTV médiaboxra sem Wi-Fi modemre.
https://www.youtube.com/watch?v=PIpkesqQuIo

Várhatóan június-júliusban olvad bele a Digi Távközlési Kft a One Magyarország Zrt-be. Onnantól várható, hogy erősködni fognak. De kényszeríteni nem tudnak, egyszer a Yettel már belefutott emiatt jogi hercehurcába. Két dolgot tehetnek, vagy megemelik a régi csomag árát annyira, hogy ne érje meg maradni, vagy felmondják a szerződést. Persze ha hűségidőd van az áremelés nem lehetséges (csak az inflációs korrekció), a szerződés felmondása pedig kötbérfizetéssel jár a részükről feléd, ahogy neked kéne ha te mondod fel. Tehát a hűség megvéd.
Persze ha nincs hűségidőd is veszélyes mutatvány lenne a One részéről e két "kényszerítő eszköz" bármelyikét is meglépni, mert ha megemelik a csomag árát könnyen lehet, hogy másik szolgáltatónál fogsz olcsóbbat nézni, ha pedig felmondják a szerződést azzal egyenesen kiraknak maguktól, tehát egyenes az út a szolgáltatóváltáshoz. Úgyhogy visszafele is elsülhet a dolog, ezért nem biztos, hogy elhamarkodottan meglépik. Amíg csak ajánlgatják az új csomagokat, el kell utasítani az ajánlatot.
Köszönöm!
Most ennyi a havidíjam:
D FIX NET 1000 FTTH 2022: 5840 Ft
- Hűség kedvezmény: -650 Ft
D FIX TV 2022: 4860 Ft
- Hűség kedvezmény: -650 Ft
D FIX TEL250 (vezetékes telefon): 320 Ft - + amennyit telefonálok.

Ameddig tudod (szerintem jó sokáig fogod tudni) ne fogadd el az ajánlatukat. Én 5 évig használtam egy megszűnt tarifa csomagot. Amíg nem ajánlottak valami szimpatikus tarifát.
Itt majd a csatornák kódolásával fognak terelgetni, hogy válts, de kötelezni nem fognak semmire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!