Mad Max2 kérdése:
Melyik ingyenes reklámblokkoló az ami jól müködik?
Figyelt kérdés
Amit eddig hazsnáltam azt a chrom nem engedi tovább hazsnálni
Random letöltöttem 1-2 blokkolót is, de ezek nagyon sok weboldalon egyből bejeleznek hogy kapcsoljam kia blokkolót....
Melyik az ami blokkol is, és az oldalak se sipitoznak ellene?
ma 13:02
1/7 anonim 

válasza:

"Amit eddig hazsnáltam azt a chrom nem engedi tovább hazsnálni"
Vagyis a uBlock Origin-t. Ami továbbra is jól működik.
Cseréld le a Chrome-ot.
Mondjuk Firefoxra (vagy valamelyik változatára - például Librewolf-ra). Vagy Brave-re. Amik továbbra is támogatják a uBlock Origin-t.
2/7 anonim 

válasza:

ublock origin és firefox kombó évek óta hibátlan.
3/7 anonim 

válasza:

Én simán vissza tudtam kapcsolni az uBlockot Chromeban.
5/7 anonim 

válasza:

AdGuard nálam is jó. Chrome írta: nem támogatja az uBlock Origint, azért tettem azt fel. Hogyan sikerült 3. válaszoló visszakapcsolni?
6/7 anonim 

válasza:

#5 Simán rámész a csúszkára. Akkor felugrik egy ablak, hogy a bővítmény nem támogatott, ajánlatos eltávolítani. De van egy bekapcsolás mindenképp (vagy hasonló elnevezésű) gomb, arra rámész és már aktív is. Ki tudja meddig, de nekem még megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!