Kati Tibor kérdése:
Miért nem tudom feltölteni a videót a youtube-ra?
Figyelt kérdés
Felakarok tölteni egy videót a youtube-ra de amikor fel akarnám tölteni ezt irja ki:Hiba történt a feltöltött fájl olvasása során. Győződj meg arról, hogy a fájl megnyitható és olvasható számítógépeden, majd próbálkozz újra a feltöltéssel.Az a lényeg hogy megnyitható is a fáj és olvasható is de nem akarja feltölteni kérlek segitsetek sok munkám volt azzal a videóval :(2014. jún. 10. 16:16
11/15 anonim válasza:
#8 kicsit kétértelmű volt (mivel anime music videót sose néztem) így én a filekitérjesztésre ( [link] ) asszociáltam.
de ahogy az előttem szóló is írja, az avi csak egy konténer. a kodeket még mindig nem tudjuk...
12/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy hiába alakitottam átt wmw formátumra akkor sem tölti fel a videót :(
2014. jún. 17. 16:00
13/15 anonim válasza:
Pedig csak nálad -az alapanyagodban- lehet a hiba, nem a YouTube serverével.
Nem jó konverterrel/ahogy irod: átalakitóval/ dolgozol, olyannal, amely nem megfelelő kódolást biztosit.
Ha privátban elküldöd a videofájl-t, "átalakitom" és bebizonyitom, hogy feltölthető.
14/15 anonim válasza:
Privátban kaptam tőled 2db üzenetet, de email cimet nem
15/15 A kérdező kommentje:
Már a problémám mególdódott köszönöm a segitséget mindenkitől :)
2014. jún. 21. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!