Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudom feltölteni a...

Kati Tibor kérdése:

Miért nem tudom feltölteni a videót a youtube-ra?

Figyelt kérdés
Felakarok tölteni egy videót a youtube-ra de amikor fel akarnám tölteni ezt irja ki:Hiba történt a feltöltött fájl olvasása során. Győződj meg arról, hogy a fájl megnyitható és olvasható számítógépeden, majd próbálkozz újra a feltöltéssel.Az a lényeg hogy megnyitható is a fáj és olvasható is de nem akarja feltölteni kérlek segitsetek sok munkám volt azzal a videóval :(

#internet #YouTube #feltöltés.hiba
2014. jún. 10. 16:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mi a fájl kiterjesztése?
2014. jún. 10. 16:17
 2/15 A kérdező kommentje:
Avi de áttudom konvertálni is.
2014. jún. 10. 16:17
 3/15 anonim ***** válasza:
A hiba a feltöltés elején vagy végén jelentkezik? mi a video kodeke?
2014. jún. 10. 16:25
 4/15 A kérdező kommentje:
A hiba a feltöltés elején jelentkezik az hogy mi a videó kodeke azt nem tudom.(nem tudom hogy kell megnézni)
2014. jún. 10. 16:33
 5/15 anonim ***** válasza:
nincs megnyitva valamivel a file mikor megpróbálod feltölteni?
2014. jún. 10. 20:34
 6/15 A kérdező kommentje:
Nincs de ha ez segit valamit akkor egy amv-t akartam feltölteni a youtube-ra amit movie maker-el csináltam.Ha van valami köze hozzá akkor inkább leirom.
2014. jún. 11. 10:59
 7/15 anonim ***** válasza:

Az nem wmv akart lenni?

Na most akkor mi is a formátuma? Avi vagy Wmv?

(vagy tényleg amv? mert az szerintem tényleg nincs támogatva...)

2014. jún. 11. 12:19
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem érted én egy olyan videót csináltam amit ugy hivnak hogy amv(anime music video keress rá a neten) a formátuma pedig avi.De a problémám még mindig áll.
2014. jún. 11. 12:38
 9/15 anonim ***** válasza:

Ezt a leirást ismered?

[link]

Egyértelmű, hogy amv-t nem támogat a YouTube servere. Konvertáld át mp4, vagy avi vagy wmv fájllá és azt töltsd fel. Konverterekért ird be a Google-ba, hogy:

-amv to mp4 vagy

-amv to avi vagy

-amv to wmv

és egy rakás konverter jön elő.

2014. jún. 11. 17:07
 10/15 anonim ***** válasza:

Ja igen, szerintem a videofájlok, formátumok, kiterjesztések fogalmak nem tiszták előtted. Kapcsolatosan leirok néhány gondolatot, ahogy én látom:

A fájlkiterjesztés nem más, mint konténer/azaz: raktár/ fájl. Kb. olyan mint a számitógépnek vagy a laptopnak a háza.

A video fájlkiterjesztés/másképpen a fájltipus, ami ugye lehet wmv, avi, mp4 stb…/ a videofájlnak még csak a külseje! Ebbe a konténerbe, másképpen raktárba rakhatsz videot, meg audiot, akár többet is. Ezért kérdezték előttem többen hogy most avi vagy amv.

1./ A fájltipusok/konténerek, raktárak/ közül a leguniverzálisabb az mkv és avi, mert mindkettőbe rakhatsz windows média codekeket, flash-t, MPEG2-őt, Xvid-et, divX-et, stb.

2./ Az MP4 fájltipus, azaz konténer pedig különböző MPEG-ekre / [link] / specializált raktár.

3./ A wmv fájltipus már nem annyira univerzális raktár, lejátszásához sokszor codekcsomag szükségeltetik.

Ha azt mondjuk, hogy avi , mp4, wmv fájl, akkor sosem egy szűz valamire kell gondolnunk, hanem egy konténerre, egy raktárra, melyben eltérő codekok lehetnek. Ezek a konténerfájlok ugyanis különböző kódolásokkal /codec-ekkel/ lettek előállitva. Például ezért fordulhat elő az, hogy valaki egy avit le tud játszani, de egy másik valaki nem.

Tehát nincs értelme egy olyan kérdésnek, hogy melyik a legjobb videofájl kiterjesztés? Vagy, hogy melyik a legjobb videofájl formátum?

Először is ez a két kifejezés/fájlkiterjeszés és fájlformátum/ egy és ugyanaz. Vannak akik videofájlformátum kifejezést használnak a szakszerűbb videofájl kiterjesztés helyett.

Másodszor, és ez a lényeg: Aki pl. azt mondja, hogy én minden videot avi-ban csinálok és minden videom avi fájlban van tárolva, mert az a legjobb, akkor az kb. azzal egyenértékű, hogy nekem van egy számítógépem, méghozzá egy piros színű./tehát valójában semmi konkrétumot nem mondott, csak egy általánosat/

Bocs az "okoskodásért".

2014. jún. 11. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!