Windows 8.1 Enterprise 64bit ezt irja: Ethernet A kapcsolat korlátozott. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Nemrégiben telepitettem a Win 8.1-et és ezt irja. Eddig minden működött szépen,a letöltés jött gyórsan és erre.... A kapcsolat korlátozott. Wifi és Ethernet is.2014. jún. 9. 17:14
21/29 A kérdező kommentje:
Feltelepitettem, megtaláltam az alaplaphoz kapott telepitő CD-t és azon rajt volt az Ethernet (NVIDIA nForce Networking Controller) driver. De semmi. Szerintem nekiállok felrakni egy új Win-t. Szerintetek ez segithet?
2014. jún. 9. 21:39
22/29 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva! Újra feltelepitettem a Windowst! :)
2014. jún. 9. 22:24
23/29 anonim válasza:
Örülök, hogy megoldódott a dolog, remélem, hogy nem fog megismétlődni.
25/29 anonim válasza:
#24 Gondolom, az újratelepítés kifejezés alatt a kérdező a win 8.1-et értette.
27/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segitséget! A Win 8.1-et raktam fel újra.
2014. jún. 10. 13:21
28/29 anonim válasza:
Az is lehet hogy másodjára türelmesebb voltál ? :)
29/29 anonim válasza:
Én azt csináltam, hogy megnyitottam az msconfig.exet --> Szolgáltatások ---> ott a Windows eseménygyűjtő és Windows eseménynaplónál nem volt pipa, beraktam, újraindítás és akkor eltűnt. Hozzáteszem előtte én vettem ki a pipát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!