Windows 8.1 Enterprise 64bit ezt irja: Ethernet A kapcsolat korlátozott. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Nemrégiben telepitettem a Win 8.1-et és ezt irja. Eddig minden működött szépen,a letöltés jött gyórsan és erre.... A kapcsolat korlátozott. Wifi és Ethernet is.2014. jún. 9. 17:14
11/29 anonim válasza:
Nézd meg feladatkezelőből, hogy melyik folyamat eszi a procit.
12/29 A kérdező kommentje:
Megnéztem: Folyamatok: Windows-folyamatok: Szolgáltatásgazda:Helyi szolgált... (gondolom szolgáltatások) AZon bellül: Biztonsági központ, DHCP ügyfél, TCP/IP NetBios támogató, Windows audió, Windows csatlakozáskezelő, Windows eseménynapló
2014. jún. 9. 19:31
13/29 A kérdező kommentje:
Ha újra telepiteném a gépet az segitene,nem? Hisz a Windows minden telepitésnél új IP-t ad, nem?
2014. jún. 9. 19:39
14/29 anonim válasza:
Nincsenek fent a megfelelő hálózati kártyák driverei csak lássa a win de nem tudja őket kezelni ez olyan mint a autó benzin nélkül
15/29 A kérdező kommentje:
Pedig frissitettem is őket! Ha újra rakom a gépet az segithet?
2014. jún. 9. 19:54
16/29 anonim válasza:
Laptop vagy asztali gép ? pontos tipust kérek
17/29 A kérdező kommentje:
Asztali: az egész konfig: Asrock N68C-S UCC, AMD Athlon II X2 270, ATI Radeon HD 3600 series, Kingston Dual-Channel DDR2 KVR800D2N6/2G 4GB ram, Windows 8.1 Enterprise 64bit
2014. jún. 9. 20:06
18/29 anonim válasza:
Az van hogy csak XP s driver támogatása van
usb wifi milyen ?
19/29 A kérdező kommentje:
Eddig az "ethernet" működött tökéletesen W7-en és W8.1-is!
Az USB-s WiFi Tenda W311M, de annak is a "gyári" drivere van telepitve. Ha újra rakom a gépet az nem oldja meg a problémát?
2014. jún. 9. 20:20
20/29 anonim válasza:
Rakd föl az xp-s drivert kompatibilitási módban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!