Miért van egy "ismeretlen" a Facebook chat-listámon?
Figyelt kérdés
A volt barátommal rengeteget beszéltünk Facebookon. 30.000 fölött volt az üzeneteink száma, majd véletlenül kitöröltem őket, de ez részletkérdés. Majd szakítottunk, nagyon rossz viszonyban vagyunk egymással és a szülinapján(máj. 29) kitörölt az ismerősei közül tehát kvázi ismeretlenek vagyunk. Majd nem is volt a chat-listámon több mint egy hétig, de péntek óta kisebb-nagyobb időközönként feltűnik rajta. Sőt az utóbbi két napban folyamatosan rajta van. Nem írja ki, hogy elérhető vagy telefonon fent van vagy ilyesmi, csak ott van a neve a többi között az első helyek egyikén, de most már nagyon idegesít. Ez mitől lehet? Kvázi ismeretlenek vagyunk. Miért van a chat-listámon?2014. jún. 9. 13:43
1/2 anonim válasza:
mert szar. nekem is vannak olyan emberek, akiket már több hónapja kitöröltem...persze lehet próbálkozni azzal, hogy böngészési adatokat letörlöd, de szerintem ez facebook oldaláról ilyen...
2/2 anonim válasza:
Ebből is az látszik, hogy a Facebook mennyire megbízhatatlan. Nem Te vagy az egyetlen.
Én egy az egyik ismerősömet letiltottam mivel összevesztem vele, és továbbra is látom, és ő is lát engem. Ezek után hogy várjuk el tőle hogy a személyes adatokat megbízhatóan kezelje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!