Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezt írja ki a Facebook: A...

Ezt írja ki a Facebook: A fiókodat zároltuk, mert valaki ismeretlen helyről próbált bejelentkezni. Kérjük, segíts azzal, hogy megerősíted, te voltál az, aki bejelentkezni próbált. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 20. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
"mert valaki ismeretlen helyről próbált bejelentkezni"
2014. ápr. 20. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy az, vagy pedig a "Kérjük, ".
2014. ápr. 20. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem léptél be máshol a fiókodba (másik gép, munkahely stb.)?

Azt jelenti, hogy valaki más ip címmel akart belépni, mint amivel te be voltál lépve.

2014. ápr. 20. 14:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak otthonról, és telóról szoktam. eddig telefontól nem írta ki, szóval gondolom valaki más akart belépni. viszont senki nem tudja az accountomat... szóval. meg tudom valahogy nézni, hogy ki akart belépni, vagy az ipjét lecsekkolni valahogy?
2014. ápr. 20. 14:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja, és fix ipm van
2014. ápr. 20. 14:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Login near Ismailia, Egypt from Chrome böngésző Windows 7 operációs rendszerhez (Ma, 13:08-kor)

no igen, életemben nem voltam még Ismailia-ban

2014. ápr. 20. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!