Miért tölti le ilyen lassan a fájlt az utorrent?
uTorrent 1.8.5 -öm van.
1,77 G-ás film, és reggel óta még csak 58,8 %-ig jutott el...
Kevesen seedelték, ez lehet a baj?
Hagyjam h töltse tovább, mert ez normális vagy csináljak vele vmit?
Ráadásul néha azt írja ki, még 7 óra van míg kész lesz, aztán márcsak 1, vagy 2... Idegesít, h nem tudom mi van... :S
Még nem ismerem annyira az egész rendszert, így sok segítségre szorulok, előre is köszönöm! :D
ma 13:59:
Igen, csak jogtiszta alkalmazásokat használok, mert idáig mindenhez volt ingyenes alternatíva, vagy ami tényleg kellett, azt megvettem. És ha nekem ez sikerül 23 évesen, mérnök-informatikusként, akkor talán más gyökérnek is sikerülhet.
Ne ezzel veszekedjünk, elég sok helyen írnak hogy vedd meg, ha nem tud segíteni ne írjon, nem azt kérdezte, hogy ki tud jobb érvet mondani.
Amúgy ha csak a film a lassú, akkor kevesen seedelik, ha minden, akkor valami baj van,
utolsónak igaza van. :)
köszönöm, már megoldódott, vszleg csak a seedelők számával volt a baj, mert aztán lejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!