Miért akadoznak a videók?
Néhány videónál ez a problémám:
Beindul a videó tudom nézni is egy kicsit de utána elkezd töltögetni és minden 2 másodpercben tölt a videót igy nem tudom normálisan nézni de az a fura hogy ez csak néhány videónál vann.Mi lehet a gond? Amikor azt mondom hogy töltöget azt ugyértem hogy a videó nem akadozik hanem minden második másodpercbn tölt egy kicsit.
De az még lehet a lassú net miatt. Milyen interneted van?
A gép konfigja erős? Flash Player és ilyesmi a legújabb verzió van fent a legújabb böngészővel együtt? Rendszer milyen? Mindig is ezt csinálta az ilyen videóknál?
Ajaj, szinte tudtam. Akkor szinte biztos hogy az internettel van a gond. Az ADSL egyébként sem a legjobb, hát még ha van valami vonalprobléma is, vagy egyéb.
Mérj egy sebesség tesztet a [link] -en a székesfehérvári szerveren és nézd meg mennyi. Ha 7-8 Mbit/s-nél kisebb, akkor nem csoda, hogy a nagyobb videókat nem bírja. Még nekem is néha várni kell a 15 megás netemmel.
Ugye nem Windows XP-ről van szó? Mert azokon az új flash playerek meg a java új verziói már nemigen futnak, főleg nem stabilan.
Meg gondolom netes verziót próbáltál, ami szintén nem jó, mert először letölti meg .... stb.
Innen az offline verziók közül tölts le egyet, ha lehet a legújabbat:
A "Flash Player archives" cím alatt találod meg őket, ahol a figyelmeztetés is van, onnan töltsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!