Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért akadoznak a videók az...

Miért akadoznak a videók az indavideón és a youtube-on kívül? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Ezen a kettőn simán mennek a videók, mindegy milyen hosszúak. De a többi oldalon nagyon akadoznak (pl. movshare, putlocker) és egy fél nap mire betölti őket. Nem bírok végignézni egy filmet normálisan. Próbáltam Chrome-mal, Firefox-szal, a helyzet ugyanaz. Bővítmények terén azt írja, hogy nem szükséges frissíteni, mert naprakészek. Mi lehet a gond?
2014. márc. 18. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Javát frissitetted?
2014. márc. 18. 21:13
 2/5 A kérdező kommentje:
A tippedet megfogadva frissítettem, de még mindig nem jó.
2014. márc. 19. 20:31
 3/5 anonim válasza:
Nekem meg az összes videó laggol, indavideón is csak kis képben nem laggol, meg az RTL Most videói azok amik egyáltalán nem laggolnak nagyban sem. Eddig én azokat a válaszokat kaptam/láttam, hogy gyenge a gép illetve, hogy mostanában már nagy igényei vannak pl. a youtube-nak.
2014. márc. 25. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Le kell cserélni az összes Adobe-t, ha nincs automatikusra beállitva. Sokkal jobb az, ha saját magad törlöd, letöltöd, újratelepíted. Valódi Windows esetében is jobb.

Adobe Flash Player ActiveX, Adobe Flash Player Plugin, illetve Adobe Shockvawe Player. A törléshez és telepítés ellenőrzésére bevált nekem a Ccleaner Eszközök menűpontja. Innen töltheted le, aztán zárd be az összes böngészőt, hogy bele tudjon települni. www.adobe.hu

Figyelem, a Chrome a legjobb böngésző, annak saját Adobe Flash Playere van, automatikusan frissiti.

2014. márc. 26. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagytakarítás Ccleanerrel és töredezettség mentesítés is sokat segíthet.
2014. márc. 26. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!