Mi lehet az oka? interneten a videók akadoznak szaggatnak, megjelenités lassú.
athlon x2 5200+ proci, - húzva 2900 mhz ig
4gb ram 800 mhz ddr2 - 410 mhz fut 2.10 volton
Radeon HD 6670 (1 GB)
minden normálisan megfelelően fut. Játékok rendesen mennek nem lassú a gép ( adotságaihoz képest ) viszont a net lassabban tölt be és a képi vagy videó megjelenités akad. Betölti a videót és lejátszás közben akad.
Speed test megfelelő, 20 mbt le 3 föl
Hozzáértők segítsetek
off.: nem tudom mi a gondotok, vagy csak én vagyok szerencsés. Nekem melóhelyen 3-4 firefox ablak, ablakonként 20-30 tabbal, 2 hete csak alvó módba van kapcsolva esténként. Eddig minden jó, ennek már több mint 1 éve. Otthon is hetente indítom újra a gépet. Ott chrome-ot használok, ezt sem zárom be szinte soha. Van, hogy 40 tab is nyitva van egyszerre. Semmi gond nem volt otthon sem.
Igaz, a gépek meló: i3 8GB ddr3 win7x64, otthon i3 8gb ddr3, hd 7770 win7 x64
előző vagyok, a lányeget lehagytam
Futtass le vírusírtót és kémprogramelhárítót.
vírusírtó trial verzió: kaspersky
vírusírtó ingyenes: avast
kémprogramelhárító: super anti spyware és malwarebytes egymás után lefuttatva
Köszönöm, de szerintem az explorer vacakol nálam, mert az opera tökéletesen fut. Olyan amiennek lennie kell. Én nem használtam a Chromot csak a sima explorert de az valamiért nem müködik megfelelően.
Szóval kipróbáltam az Operát és minden jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!