A T-Home-nak mennyi idő kell egy e-mail megválaszolására?
Figyelt kérdés
3 hete küldtem nekik egy e-mailt de még nem kaptam rá semmi választ. Tegnap Facebookon elküldtem nekik az e-mail azonosítóját. Ott írták hogy mindjárt utánanéznek az e-mail-nek de még mindig nem történt semmi érdemleges.2014. máj. 28. 15:47
1/6 anonim válasza:
Mert lesz@rjak. Bocsanat a kifejezesert, de ez van.
2/6 anonim válasza:
ja,és ne éld bele magadat abba,hogy a te emailjeidre ,bárki is köteles válaszolni ,
-mert nem,
3/6 anonim válasza:
Nekik 1 perc lenne, ha érdekelné őket.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát mindegy. 1 hete járt le a hűség és a hűség meghosszabbítását intéztem volna ugyanis a telefonos ügyintéző azt mondta hogy írásban ( azaz e-mail-ben ) kérhetek speciális kedvezményt ha aláírok újra 1 évet.
Legalább most már tudom hogy nem írok alá újabb 1 évet hanem átmegyek a UPC szolgáltatóhoz. A T-Home-nál 30 Mbites netem volt de a UPC-nél 240 Mbites is elérhető itt...
2014. máj. 28. 17:04
5/6 anonim válasza:
Telefonon hülyeséget mondtak! Amúgy 30 napjuk van rá mint minden más cégnek
6/6 anonim válasza:
Én is ha nem változtat a T home visszamegyek a pr telecom hoz. A Thome nemnagyon akar adni sok tv csatornákat pédául cbs reality, meg diga animal world és az internet hálozatot se akarja kiépiteni pedig kis városban élek vas megye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!