Mit tehetnék? (T-Home Internet)
Keressél másik szolgáltatót. Ezek után én tuti hogy nem szerződnék le harmadszor is ugyan azzal a gané céggel.
Ezt azért írom mert én is hasonlóanjártam a T-Home-al. Megrendeltük a 30 Mbites VDSL netet, 3 hetet vártunk de semmi. Felhívtam őket, erre fel meg közlik hogy a címemen nem érhető el a szolgáltatásuk, és hogy én tuti nem rendeltem meg semmit sem.
Ezután után pár nappal meg hívott egy T-Home-os szerelő hogy mikor jöhetnek bekötni az internetet ( [link] ). Közöltem a szerelővel hogy én ilyen link cégtől nem fogok netet kérni, és hogy soha ne jöjjön bekötni a netet.
Most az Invitelnél van a net előfizetésem. 60/5 Mbites kábelnet ( Docsis 3.0 ). 2 hónapja van bekötve és eddig semmi panaszom sincs rájuk. Tökéletesen hozza a 60/5 Mbitet.
Esetleg ha unatkozol:
Hívd fel újra az ügyfélszolgálatot, jegyezd meg a telefonhívás azonosítóját panaszold el mi van és az úr/hölgy természetesen azt fogja mondani, hogy nincs szerződés. Telefon letesz, irodába beballag, asztalra letesz első szerződés, azonosítót szintén, körülményeket elmond és várod a reakciót.
Első vagyok.
Én már régóta az Invitelnél vagyok, csak a 60 Mbitre váltás előtt 5 Mbites net volt tőlük.
Ez az egész úgy kezdődött hogy becsengetett hozzánk a T-Home-os üzletkötő. Megkérdezte melyik szolgáltatónál vagyunk. Mondom Invitel. Erre fel meg burkoltam elkezdte ócsárolni az Invitelt és fényezte a T-Home-t. Azt is megkérdezte hány Mbites. Mondtam hogy 5 és megint elkezdte fényezni a T-Home-ot hogy nekik sokkal gyorsabb van, meg stabilabb és hogy az Invitelnél az 5 Mbit a max.
Az üzletkötőnek sikerült is beetetnie, és ekkor kezdődött az amit az első válaszomba írtam.
Ahogy leráztam a T-s szerelőt telefonba, kíváncsiságból beütöttem az Invitel oldalára a címem és még 120/10 Mbites csomagot is jelzett. Eléggé megdöbbentem és hívtam is az ügyfélszolgálatot. Megrendeltem a 60/5 Mbites csomagot. Másnap jöttek modemet cserélni és már száguldott is a net 60 Mbittel.
Ez megint csak azt bizonyítja hogy mennyire szemét a T-Home. Azt mondják nekik sokkal gyorsabb a netjük erre fel az Invitelnek 120 Mbites csomagja is elérhető itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!