Optika-i Internet XL csomag, baj van (többi lent)?
Figyelt kérdés
Üdv az lenne a problémám hogy ma köttöttek be egy 50 Mbit/s XL csomag netet amiben a kínált le/fel töltési sebbeség 50/25 Mbit/s, ÉS a Garantált pedig 30/12,5 Mbit/s ,és ha én letöltök illetve fel töltök csak 6/1 Mbit/s sebbeséget érek el annál tovább nem megy, miért van ez???? ha 30Mbit/s van garantálva letöltési sebbeségnek akkor miért csak 6Mbit/s amit elér, hollot ez optika üvegszálas kábel ami a legjobb kapcsolatott bizotsitja azt monták,előre köszi a választ fontos nagyon mert most nem értem hogy én vagyok a hülye vagy oda bent a Thome-nál az emberek mert hiába monodm nekik mik a problémám azt mondják így a jó a szolgáltatónál minden jó vagy esetleg az én számitógépemben van a baj O.o de most akkor ennek sincs eleje se vége mert most vagy jó vagy miért van akkor baj a gépemmel vagy mi baj lehet2014. máj. 26. 18:07
12/14 A kérdező kommentje:
Még 1 kérdés kérlek, ha kínált sebbeség feltöltés 25Mbit/s akkor miért csak 1.25Mb el tölt fel nem 3+mb el kéne felfele?? vagy máshogy kell szorozni?
2014. máj. 26. 18:55
13/14 anonim válasza:
Futtasd le hogyha hasonló értékeket kapsz akkor nincs min aggódni. 50 helyett még a 45 is elfogadható
14/14 A kérdező kommentje:
50/25 nincs baj kösz már nincs gond tudok stremelni is hd-n nagyon fasza
2014. máj. 27. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!