Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Optika-i Internet XL csomag,...

Optika-i Internet XL csomag, baj van (többi lent)?

Figyelt kérdés
Üdv az lenne a problémám hogy ma köttöttek be egy 50 Mbit/s XL csomag netet amiben a kínált le/fel töltési sebbeség 50/25 Mbit/s, ÉS a Garantált pedig 30/12,5 Mbit/s ,és ha én letöltök illetve fel töltök csak 6/1 Mbit/s sebbeséget érek el annál tovább nem megy, miért van ez???? ha 30Mbit/s van garantálva letöltési sebbeségnek akkor miért csak 6Mbit/s amit elér, hollot ez optika üvegszálas kábel ami a legjobb kapcsolatott bizotsitja azt monták,előre köszi a választ fontos nagyon mert most nem értem hogy én vagyok a hülye vagy oda bent a Thome-nál az emberek mert hiába monodm nekik mik a problémám azt mondják így a jó a szolgáltatónál minden jó vagy esetleg az én számitógépemben van a baj O.o de most akkor ennek sincs eleje se vége mert most vagy jó vagy miért van akkor baj a gépemmel vagy mi baj lehet

2014. máj. 26. 18:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális. Csak nem nézted a "Mértékegységet"

50Mbit=6,25MByte

Az 50 et osztani kell 8 al és ugy kapod meg a valós sebességet

2014. máj. 26. 18:25
 2/14 anonim ***** válasza:
2014. máj. 26. 18:27
 3/14 A kérdező kommentje:
de ha kábel meg csak 15Mbit/s a garantált nekem optika van ami 30Mbit/s a garantált és a csomag ugyan ugy 50Mbit/s akkor ebbe hol a logika?? mert ha osztom akkor tök m1 milyen kábel holot az optikaira azt mondják gyorsabb, meg akkor magyarországon nincs olyan net amivel lehet Streamelni???
2014. máj. 26. 18:30
 4/14 A kérdező kommentje:
mármint értem ezta átváltást csak akkor miért mondják h ezzel a kábellel gyorsabb?
2014. máj. 26. 18:30
 5/14 A kérdező kommentje:
meg akkor az lenne a kérdésem mit jeletn az hogy garantált letöltési sebbeség??
2014. máj. 26. 18:32
 6/14 anonim ***** válasza:
A Garantált sebesség az azt jelenti hogyha valami gond történik a szolgáltatónál akkor is tudnak biztostani annyit
2014. máj. 26. 18:36
 7/14 A kérdező kommentje:

tehát ha kábel netem van és gond van a szolgáltatónál akkor csak 15Mbit/s ott tudnak biztositani?és ha nekem optika van akkor 30Mbit/s tudnak biztositani szal magyarul egy szépdélutáni napon kitörölhetem a seggem az optikai kábellel

és magyar országon nem lehet olyan netre előfizetni amivel lehet stremelni mert ahoz 5+Mbit/s feltöltési sebbeség kell

2014. máj. 26. 18:39
 8/14 anonim ***** válasza:

Az optikai sokkal gyorsabb. De te olyan sebességűt rendeltél ami nem optikai megoldással is elérhető.

Az optikai elméleti határa

500 Mbyte/s amit lehet nevezni 4000 Mbit/s nek

Kábelesen pedig 125 Mbit/s ami 15 Mbyte/s

2014. máj. 26. 18:41
 9/14 anonim ***** válasza:
a mostani neted 10 szerese mint 5 Mbit/s
2014. máj. 26. 18:44
 10/14 A kérdező kommentje:
dehát nincs is ennél a szolgáltatónál olyan net akkor amit mondasz amihez optikai kábel kell xd nah m1 am már értem a dolgokat így köszi, csak jol megjártam mert azthittem így már tudok majd Streamelni gondolom tudod miről beszélek
2014. máj. 26. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!