Szandraga kérdése:
Miért nem tölti be a netbookom az oldalakat?
Figyelt kérdés
Eleinte csak bizonyos dolgokat nem nyitott meg, pl. PDF formátumokat, mostmár csak sokszori újratöltéssel nyitja meg akár a kezdőlapot is, ami a Google. vírus elméletileg nincs a gépen. :/ már szinte használni sem tudom. Mi lehet a baj? köszönöm előre is!2014. máj. 25. 16:22
11/15 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy az újratelepítés segít csak. Milyen op. rendszer van rajta?
12/15 A kérdező kommentje:
Windows 7 starter. Hát én is ettől féltem :/
2014. máj. 26. 09:02
13/15 anonim válasza:
Nem egy bonyolult valami a telepítés. Van kulcsod hozzá? Feltételezem, hogy dvd meghajtó nincs, de egy pendrive-al gyorsan megvan. Kérdés, hogy mennyire van már belakva és eltudod-e menteni valamire a tárolt fájlokat.
14/15 A kérdező kommentje:
Kedves Nemtudomki! :)
Nagyon köszönöm az eddigi segítséget, sok hasznos dolgot mondtál, és el telt egy kis idő. Újabban már pár hete kb. 8, meg sem próbáltam használni, de nem merek vele szervizbe menni, még kiröhögnének. :) Az a helyzet, hogy rá vagyok csatlakozva vele a wifinkre, és egyszerűen nem ismeri fel a netet. Azt írja ki, hogy lejárt az az időkorlát, amig használhattam ezt az internetforrsát?! ?! lehetséges ilyenm? pedig felsimeri.
2014. szept. 8. 18:16
15/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nem telepítetted még újra? Már eltelt egy pár hónap. Én pár hete raktam újra, mert nekem is sikerült beszereznem pár vírust. Nagyon egyszerű a telepítés. Vannak jó leírások és videók is róla. Nem kell félni tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!