Szandraga kérdése:
Miért nem tölti be a netbookom az oldalakat?
Figyelt kérdés
Eleinte csak bizonyos dolgokat nem nyitott meg, pl. PDF formátumokat, mostmár csak sokszori újratöltéssel nyitja meg akár a kezdőlapot is, ami a Google. vírus elméletileg nincs a gépen. :/ már szinte használni sem tudom. Mi lehet a baj? köszönöm előre is!2014. máj. 25. 16:22
1/15 anonim válasza:
Másik böngészővel nem próbáltad? Próbáld meg törölni az előzményeket, reklámokat tiltsd le AdBlock-al, hátha lesz javulás. CCleanert szoktál használni? Nincs sok bővítmény telepítve?
2/15 A kérdező kommentje:
Amikor meg akarok nyitni ezt adja ki első próbálkozásra : [link]
2014. máj. 25. 16:33
3/15 A kérdező kommentje:
Bővítményeket töröltem már rég, ccleanert használok ezer éve, avast virusirtom van, más böngészőt pedig nem tudok használni, mert nem jutok el odáig h le tudjak tölteni bármit is..:( Chrome-ról van szó amúgy :/
2014. máj. 25. 16:35
4/15 anonim válasza:
Találtam valami olyat, hogy ez vírus és valami SecretSauce nevű programot kell uninstallálni és ennek a bővítményét törölni a böngészőből. Még az eset online scannerrel átnézheted a gépet, mert 1 antivírus nem jelent biztos védelmet (több se).
5/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, megpróbálom, csak félek hogy nem tudom betölteni az oldalt :/
2014. máj. 25. 16:56
6/15 anonim válasza:
7/15 A kérdező kommentje:
Igen, de még sem nyitja az oldalt...
2014. máj. 25. 17:05
8/15 A kérdező kommentje:
Tanácsodra beírtam a linket akit küldtél, letöltottem az eset smart installert. Erre ezt írja ki: c:\... (A program)is not Valid win32 application :/ angolul értek, de ntudom mi a.gond
2014. máj. 25. 17:08
10/15 A kérdező kommentje:
Sajnos ez sem működik.. :( azt akarja, hogy.töltsem le, amire megint csak nem enged tovabblepni.. Pedig a remdszerkovetelmenyeknekegfelel a gép
2014. máj. 25. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!