Ez most hogy van a Steamen?
Figyelt kérdés
Meg vettem kb 2 hónapja az Arma 3 mat cd-n és aktiváltam akkor mikor el akartam adni a kártyákat akkor azt írtak aktiváljam a steam guard-ot és működni fog, aktiváltam is de most meg azt írja legalább 30 napja kell hogy legyen egy megvett játékom.... Már 2 hónapja meg van... Mit tegyek hogy el tudjam adni a kártyákat??2014. máj. 24. 19:02
1/3 anonim válasza:
Nem teljesen értem a kérdésed (központozást érdemes használni), mikor aktiváltad a játékot, mikor megvetted, vagy mikor el akartad adni a kártyákat?
2/3 A kérdező kommentje:
Vettem egy játékot több mint 2 hónapja, és mégse engedi a steam hogy el adjam a kártyákat amiket a játékkal szereztem, pedig a steam guard is be van kapcsolva több mind 1 hónapja
2014. máj. 24. 19:09
3/3 anonim válasza:
ez azért va mert nem steam-en keresztül vetted meg a játékot. ha steam-en keresztül veszed meg akkor működni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!