Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Steamen ezt az üzenetet kapom...

Steamen ezt az üzenetet kapom mikor feltölteném az accountom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Your purchase has not been completed.

The payment processor has reported an authorization failure. Please select a different payment method.

Eddig minden rendben működött és tudtam használni paypalon keresztül és nem is dob fel semmi hibát csak,hogy recent activites és ott van(,hogy mondjuk 3ezer forintot akartam átküldeni rajta keresztül) és a payment status "Denied"

Valakinek volt ilyen hibája, vagy mit tudok csinálni?

2014. ápr. 11. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nagy valószínűséggel új IP címet kaptál, és Steam biztonsági okokból egy ideig lezárja a fiókot vásárlási szempontból, ami egy hát szokott lenni, de ha sokáig ezt tapasztalod, akkor inkább írj a steam supportnak: [link]
2014. ápr. 11. 16:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, most lett gyorsabb netem és új ip-t is kaptam szóval valószínű akkor ez a baja :)

Fú már rengeteg helyen keresgéltem és semmit nem találtam írtam nekik korábban supporton, de ezt is megemlítem akkor nekik, mégegyszer köszi :)

2014. ápr. 11. 19:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Írtam nekik de nem igazán válaszolnak 3napja, mikor tudok újra vásárolni vagy mikor írnak vissza egyátalán?:D
2014. ápr. 14. 16:48
 4/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémám van és kb. 1 hónapja van új ip címem. Írtam a supportnak de még nem válaszoltak :/
2014. ápr. 24. 14:44
 5/5 A kérdező kommentje:
G2a.com -on vegyél steam gift-et nekem úgy megoldódott, vettem 20 eurot és feltöltöttem a steam accountom mert hosszas supportolgatás után sem lett semmi. Beszéltem steammel, paypallal, a creditcard szolgáltatómmal, semmit nem tudtak mondani. Közbe a steammel volt a gond mert így sikerült vásárolnom :)
2014. ápr. 24. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!