Miért nem küld el se a gmail se a citromail egy 2010-es word fájlt?
Nekem Microsoft Access adatbázisokkal szokta ezt csinálni.
Úgy vettem észre, hogy a formátummal (magával a kiterjesztéssel) van problémája. Ha betömörítettem (ZIP), és úgy küldtem el csatolmányként, akkor már nem kötött bele. Próbáld ki, hátha...
Akkor próbáld meg egy fájlmegosztóra feldobni, majd a linket elkűldeni, ha ez nem gond. (a link birtokában bárki hozzáférhet így) Ha a publicitás probléma, akkor jelszóval védett archívumba is beteheted, majd a címzettnek a link mellé írod a jelszót is.
Más ötletem nincs, ami elég gyors. Gondolom, nem húsz év múlva akarod elkűldeni...
Amit a #4 -es írt az eszembe se jutott hírtelen. :)
Az is jó megoldás, ha csak simán betömöríted. Lehet, hogy csak az a baja, hogy belelát a fájlba. Próbáld meg betömöríteni. Akár jelszvas védelem is mehet neki, de akkor a címzettnek írd meg, mi a jelszó. Ha jelszó nélkűl el tudod kűldeni, akkor nincs is vele különösebb galiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!