Hogyan lehet a D-Link DIR-300 oldalon a Setup menüpontba belépni?
Van egy D-Link RIR-300 routerem, és van egy T-Home - os D-LINK ADSL2 DSL-360R Modem készülékem. Most váltottam internet szolgáltatót (T-Home - ról Invitel - re). A T-Home-os modemről lekötöttem a Routert, és rákötöttem az Invitel - es Thomson Modem-re, de a Router nem lőtte át az internetet a gépemre. A gépemen van wifi. Az Inviteles szerelők azt mondták, hogy ha nem tudom a Router jelszavát, akkor törölni kell jelszót, felhasználónevet is, mert csak így tudok új jelszót és felh. nevet adni, hogy a másik modemről átlője az internetet. A Router felhasználó nevére és jelszavára már nem emlékeztem, ezért töröltem a Routeren található RESET gombbal, hogy a Router visszaálljon a gyári beállításokra, és így az admin
szót írtam be az User name és a Password mezőbe is.
RTFM!
Felhasználónév: admin
Jelszó: üres (mármint nem az a jelszó, hogy üres, hanem, hogy ne írj be semmit!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!