Segítség! Mit tegyek, ha nem tudok belépni facebook-ra? (részletek lentebb)
Figyelt kérdés
Igencsak kétségbe vagyok esve, kérem aki tud, segítsen! Tegnap elkezdtem egy olyat facebook-on, hogy „fiók biztonságossá tétele”. Ezalatt ugye láthatatlan a profilom. El is kezdtem csinálni, de csak a személyazonosság igazolásáig jutottam. Aznosítottam az ismerőseim képeit, és ha a folytatásra kattintok, nem enged tovább, egyszerűen nem ad be semmit. Ilyenkor mit tegyek? Közben amúgy csináltam egy másik profilt. De ott is most már bedobja, hogy tegyem biztonságossá a fiókomat. De ezt már nem is merem elkezdeni, mert félek, hogy úgy járok, mint az előzővel. Mondjuk ezt sem tudom így használni, nem enged belépni. Kérem szépen mondja meg valaki, hogy mit tegyek!2014. máj. 5. 16:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!