Facebook: Hogyan lehet fizetni az e-mail küldésért? Részletek lent.
Hű, ez vagy nagyon nagy hülyeség vagy nagyon durva. Mindjárt megnézem..
Megnéztem, ismeretlen embernek küldtem üzenetet és simán elment. Nem tudta produkálni amit leírsz. Nem lehet, hogy valami kamu oldalon vagy és így akarnak pénzt kiszedni belőled? És nem "folder"-be kerül az üzid, hanem az egyéb mappába. Az üzeneteknél az inbox jön be, de ahol (nekem angol) az inbox van, ott van egyből mellette az other fül, és ha új üzim van, akkor az is jelzi. Attól, hogy nem kerül az inboxba, még elmegy az üzeneted.
Itt senki nem hallott még ilyen fizetős üzenetküldésről, nehogy fizess ilyenért!!!
Köszönöm szépen, tegnap 18:18-as! Miután elolvastam a válaszod, nyugtalan lettem, mert azt hittem, hogy ha senki sem hallott róla, akkor ez egy vírus. Kiírtam a facebookra az üzenőfalamra, hogy mi ez az egész? Egy ismerősöm azt írta, hogy ő is tudni akarja, mert neki is ugyanez van. Több ismerősöm még sosem hallott róla. Egy rokonom viszont belinkelte a választ. Íme:
Remélem, ez még tényleg csak a rendszer tesztelése, mert nem akarok pár hónap múlva egy felszólítást kapni, hogy ennyi és ennyi késedelmi kamatot is fizessek ki. Bár az említett levelet elküldtem, de semmilyen e-mailt, vagy tájékoztatást nem kaptam, hogy mégis hogyan tudok fizetni. A kérdésem most kiemelem, mert hátha másoknak is hasznos lesz, de választ persze már nem várok rá.:) Köszönöm még egyszer a válaszokat!
Szívesen, de nem én adtam meg a választ :)
Azért ez durva, nem gondoltam volna, hogy maga a facebook csinál ilyet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!