Frank1997ize kérdése:
Aki rendelt már az Ebay.comról az tud nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Szóval az van hogy az ebayről rendeltem egy napszemüveget beírtam mindent amit kellett azt hogy város lakcím utca házsám emelet.Április 14-én jött egy üzenetem higy kiszállították megnéztük a Postaládát anyával és nem volt benne.Még levelet se hagytak meg semmi.Ilyenkor mi van?segítenétek?2014. ápr. 16. 15:32
11/12 anonim válasza:
Az nem baj ha az van oda írva hogy Ended:Ápr 13 2014? nem az csak annyit jelent, hogy akkor jart le az aukcio, vagyis akkor vetted meg
12/12 A kérdező kommentje:
Oké értem.legelőször rendeltem a ebayről és ezeket nem tudtam de most már tudok mindent.Köszi a válaszokat.
2014. ápr. 21. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!