Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Már meg kellett volna jönnie...

Már meg kellett volna jönnie a rendelt holminak?

Figyelt kérdés
Ebayről rendeltem 2 dolgot külön, ugyanattól az eladótól, ugyanolyan szállítási móddal (Economy Int'l Postage). Egy nap eltéréssel küldte el őket, az elsőnek feladott már hétfőn megjött de a második még nem érkezett meg. Ez gyakori hogy ennyi különbség van közöttük vagy kezdhetek aggódni hogy elveszett a postán? (ami egyébként több alkalommal előfordult már)
2014. ápr. 6. 13:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sok minden miatt nem jöhetett meg, pl. lehet, hogy másik, későbbi járattal (repülő, hajó stb.) hozzák, vagy bármi. Majd akkor aggódj, ha az ebayen megjelölt dátum után se érkezik meg.
2014. ápr. 6. 13:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt, hogy 40 nap és volt, hogy 2 hnap után ért ide a cucc. És volt olyan is, hogy sosem, főleg a gombelemek nem akarnak megjönni.
2014. ápr. 6. 13:18
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
na nagyon jó oldalról rendeltél ott a legtöbb a csaló csak gratulálni tudok... első szabály előre soha ne utalj senkinek főleg ha külföldi.. és jobb olyan oldalt választani ahol a megbízhatóság le lehet ellenőrizni az űzletfélnek.
2014. ápr. 6. 13:23
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Utolsó: Ebayen is ugyanúgy lehet véleményt írni az eladóról mint pl. Vaterán és én merem úgy feltételezni hogy 8386 pozitív, 87 semleges és 56 negatív vélemény megbízható eladót jelent.

2014. ápr. 6. 13:33
 5/11 anonim ***** válasza:

"na nagyon jó oldalról rendeltél ott a legtöbb a csaló csak gratulálni tudok... első szabály előre soha ne utalj senkinek főleg ha külföldi.. és jobb olyan oldalt választani ahol a megbízhatóság le lehet ellenőrizni az űzletfélnek."

Sokkal megbízhatóbb az ebay, mint pl. a vatera. Vaterán ha nem küldik árut, maga az oldal sz@r bele az egészbe, ebayen viszont ha nem kapsz meg valamit, szó nélkül visszafizettetik vele a termék árát.

2014. ápr. 6. 13:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Az ebay a legmegbízhatóbb, hiszen ha nem kapom meg a cuccot, visszautalják az árát maradéktalanul és már aznap! Még sosem jártam ott rosszul, ha nem jött meg, visszakaptam az árát, és volt, hogy utána mégis megjött a cucc!
2014. ápr. 6. 14:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja és a kínaiak az ebay-en nagyon becsületesek, számomra hihetetlen mennyire korrektek! A magyaroknak kéne példát venni róluk!
2014. ápr. 6. 14:43
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
milyen kinaiakról beszéltek ?van fent mindenféle nemzetiség meg országból lehet venni.. nekem nem 1 ember mesélte hogy átverték és a pénzét sem kapta vissza. nem tudom hogy ti hogy kaptátok vissza amit előre utaltatok de más nem kapta vissza is a fickó sem jelenetkezet.
2014. ápr. 6. 15:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Úgy kaptuk vissza, hogy beszélünk angolul és tudjuk, hogyan kell használni a customer supportot, nem csak úgy nyelvtudás nélkül vásárolgatunk külföldről.
2014. ápr. 6. 15:40
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
nyelvtudás aztán kell a legtöbb ember a google fordított sem tudja használni :D
2014. ápr. 6. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!