Bankkártya nélkül lehet fizetni Amazon.comról és Amazon. Co. Ukról rendelt könyv után? Esetleg banki átutalással?
Csak kártyás lehetőséget láttam.
De ne is akarj banki átutalással fizetni!! Miért fizetnél egy csomót az utalásért, amikor a kártyás fizetésnek nincs költsége? Kérj meg valakit as ismerőseid közül, akinek van kártyája, vásárolja meg neked a könyveket.
Utánvétel sajnos nincs ezeknél a cégeknél. :(
Ha mégis meg tudod majd oldani a kártyás vásárlást (és angol könyvet szeretnél venni) akkor ajánlom viszont inkább a Bookdepositoryt! Ingyen szállítanak, így olcsóbban juthatsz hozzá a könyvhöz.
Amazonon nincs Paypal, mondjuk ha lenne se tudnám használni.
Milyen bankkártyák a jót fizetéshez? Mert annyi féle és fajta van, hogy én nem tudok kiigazodni rajtuk, nem vagyok banki szakértő, nem tudom, hogy mastercard, dombornyomásos, vagy egyéb-e az enyém.
és itt a Help-ből egy részlet:
Cards Accepted as Payment on Amazon.com
Which cards can you use on Amazon.com? We accept the following cards as payment for your orders:
Visa (including the Amazon.com Visa Card)
MasterCard/EuroCard
Discover Network
American Express
Diner's Club (U.S. billing addresses only)
JCB
NYCE
Visa, MasterCard, or American Express pre-paid credit or gift cards
Amazon Store Card
You can use debit, pre-paid, and gift cards issued by the companies above as well as their standard credit cards. Similarly, if you're paying with a EuroCard or MasterMoney Card, select MasterCard. For credit cards denominated in a supported currency other than U.S. dollars (USD), your bank or credit card company may charge foreign conversion fees.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!