Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Bankkártya nélkül lehet...

Bankkártya nélkül lehet fizetni Amazon.comról és Amazon. Co. Ukról rendelt könyv után? Esetleg banki átutalással?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 00:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Csak kártyás lehetőséget láttam.

De ne is akarj banki átutalással fizetni!! Miért fizetnél egy csomót az utalásért, amikor a kártyás fizetésnek nincs költsége? Kérj meg valakit as ismerőseid közül, akinek van kártyája, vásárolja meg neked a könyveket.

2011. szept. 18. 00:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Utánvétel sajnos nincs ezeknél a cégeknél. :(

Ha mégis meg tudod majd oldani a kártyás vásárlást (és angol könyvet szeretnél venni) akkor ajánlom viszont inkább a Bookdepositoryt! Ingyen szállítanak, így olcsóbban juthatsz hozzá a könyvhöz.

[link]

2011. szept. 19. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Jaj! Nem utánvételt akartam írni, hanem banki átutalást! :(
2011. szept. 19. 13:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Vagy használj PayPalt!

Az teljesen biztonságos.

[link]

2011. szept. 19. 13:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Amazonon nincs Paypal, mondjuk ha lenne se tudnám használni.

Milyen bankkártyák a jót fizetéshez? Mert annyi féle és fajta van, hogy én nem tudok kiigazodni rajtuk, nem vagyok banki szakértő, nem tudom, hogy mastercard, dombornyomásos, vagy egyéb-e az enyém.

2011. szept. 20. 23:14
 6/8 A kérdező kommentje:
jav.: Milyen bankkártyák a jók fizetéshez?
2011. szept. 20. 23:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát csak látod, hogy milyen logo van a kártyádon, illetve, hogy dombor-nyomott vagy nem (a kártya száma hogyan van ráírva) :) Ehhez nem kell banki szakértőnek lenned.
2011. szept. 26. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:

és itt a Help-ből egy részlet:

Cards Accepted as Payment on Amazon.com

Which cards can you use on Amazon.com? We accept the following cards as payment for your orders:

Visa (including the Amazon.com Visa Card)

MasterCard/EuroCard

Discover Network

American Express

Diner's Club (U.S. billing addresses only)

JCB

NYCE

Visa, MasterCard, or American Express pre-paid credit or gift cards

Amazon Store Card

You can use debit, pre-paid, and gift cards issued by the companies above as well as their standard credit cards. Similarly, if you're paying with a EuroCard or MasterMoney Card, select MasterCard. For credit cards denominated in a supported currency other than U.S. dollars (USD), your bank or credit card company may charge foreign conversion fees.

[link]

2011. szept. 26. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!