Weblap kérdés. Valaki aki ért hozzá?
Egyrészt hallottam azt, hogy 20k/év körüli összegbe kell gondolkodni, ami a domaint illeti. Én nem értek hozzá, nem én csinálnám. De meg van milyen külsőt szeretnék, meg mit hogy. Megint más azt mondta, hogy atw-n van ez a start csomag, ami 7900 évente és 2 évre valami 13k... ( [link] ) Azt mondta, betűknek, beágyazott videóknak, meg képeknek. Még ha sok is, de elég lesz az az 1 giga tárhely. Eltűnne a névből az atw-s dolog, és minden teljesen személyre szabható lenne, határ a csillagos ég.. tehát az elképzelésem is megvalósítható. Emiatt nem kell 20k-s cucc. Melyiküknek van igaza? Erre tényleg megfelelő csak ez az atw-s dolog? Mindketten elvileg értenek hozzá csak ugye... nem mindegy kinek van igaza. Kérlek ebben segítsetek.. 20k vs 7,9... :)
És még valami, általában mivel, miben jobbak ezek a drágább domainok?
Előre is köszönöm!
Hát, téged nagyon le akarnak húzni...
.hu domain kb. 2400 Forint/két év
Tárhelyből meg 1 GB kb. 3900 évente, és erre azt raksz, amit akarsz, egy weblapnak sokszorosan elég, ha külső tárról (kepfeltoltes.hu, youtube.com, stb.) linkeled a képeket meg a videókat.
G.
Nekem is ez volt a gyanúm. Nem igen értek hozzá azért kérdezem... de tényleg ha ennyi mindenre elég ilyen olcsó, akkor mit tud egy 15-20k-s, amiért ennyi?:D
Egyébként nagyon köszi a választ!:)
Mindig lehet többet adni, lehet, hogy az a tárhely több vagy jobb, akármi. De az is lehet, hogy le akarnak húzni. Link nélkül nem tudok közelebbit mondani.
G.
Pl. itt: [link]
Az utolsó és utolsó előtti. Miben jobb? Vagy csak a hely miatt annyi? o.O
A tárhely több, az biztos, egyebet én nem látok.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!