Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha Torrentezek holnap kopogtat...

Ha Torrentezek holnap kopogtat a rendőrség és elkobozzák a gépemet és megbüntetnek?

Figyelt kérdés

#toerent
2014. ápr. 8. 16:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

1. Ha tudod hol vagyok gyere.

2 Vigyázz csak két Amerikai stafim van.

3. Ha X dologról készítenek egy másolatot az nem lopás hiszen attól az eredeti a helyén marad.

Pl van Józsi aki megveszi a Halo 4-et. Ezt ö feltöri és csinál róla egy másolatot amit feltesz 20 szerverre mondjuk Angliában ez attól még az ö másolata és a játék is az övé csak ö tovább adta ezeket, amik aztán terjednek a szervereken még végül szinte mindenhol ott lesz Józsi másolata amit felrakott.

Ö ettől még megvette a játékot csak megosztott belőle egy példányt amiből idővel pl 50 millió lett szerte a világon.

Ez csak egy sokszorosított másolat, azt meg nem tudod el lopni hiszen az eredeti adott esetben a világ másik felén van. Ez csak egy reprodukció és a torrent ez csinálja reprodukál egy fájlt ez nem lopás.

2014. ápr. 8. 19:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Érdekes felfogás, de inkább olvass utána...
2014. ápr. 8. 20:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez jó lesz.

"A kalózkodás nem lopás. Ha ellopsz egy autót, az eredeti eltűnik.

Ha lemásolsz egy játékot, csak még egy lesz belőle a világban.“

Markus Notch

2014. ápr. 8. 20:24
 14/18 Tengor ***** válasza:
0%

#11, de Józsikának nem volt jog a másolatokat tovább adni.

Analógia:

Holnap összeszedek néhány hajléktalant és kapnak tőlem egy aláírt hiteles szerződést, hogy hozzád beköltözhetnek, mert én megengedem. Akkor te megfogod őket tűzni szó nélkül?

2014. ápr. 8. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Így van. Józsikának nem volt joga a másolatot megosztani mert ezzel pénzt húz ki a szoftverkészítő zsebéből és szoftvert másolni is illegális, még saját célra is, megosztani meg pláne. Itt nem az eredeti ellopásáról van szó hanem arról hogy ha lemásolod és továbbadod, azzal kárt okozol...
2014. ápr. 8. 20:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem kárt max veszteséget kárt olyan után nem lehet okozni ami nem történt meg. Mint a nem megvétel.

Ha te ebédelsz otthon és nem vagy éhez ezért nem mész a mekibe az neki nem kár csak veszteség.

Ja és ennyi erővel meg a médiát is be lehetne perelni ugyanis ha kijön X film amit lehúznak a földig v Y elmondja róla a véleményéét egy blogon h ne nézd meg ezér meg ezér...

Akkor az bukás lesz R-GO a gyártónak veszteség hiszen nem jön vissza a pénze. Így mindenki aki kritikát alkot kárt is csinál hiszen h valami rossz és azt véleményezik h miért az és az ezt elolvasok nem fogják megvenni.

Legyen az bármi film, kaja, egy könyv... tök mind 1.

És ha megveszel egy filmet dvd-n és az nem tetszik akkor verheted a fejed a falba h milyen ostoba voltál.

De ha ez vigasztal magyar dolgokat nem szedek le semmit se zenét se filmet... Nada szal lehet örülni.

De biztos h nálatok is van v mi letöltött anyag egy kép zene...

Úgy h ne legyetek álszentek.

Én befejeztem cső

2014. ápr. 8. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem álszentek vagyunk és van nekem is védett cuccom, csak a "legális" dolgot szerettem volna helyre tenni, mert attól hogy szerinted nem az, attól még az...
2014. ápr. 9. 15:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Tök mind 1 a világ lakosságának legalább 40%-a keményen érintett. Így ebből soha nem lesz semmi.
2014. ápr. 9. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!