Ha Torrentezek holnap kopogtat a rendőrség és elkobozzák a gépemet és megbüntetnek?
WAT WAT WAT WAT WAT...
Kérlek ezt a humor kategóriába rakd.
De ha NETALÁN komoly ez a kérdés akkor a válasz,vagyis az én kérdésem: MIÉRT
A haveromnak könyök alatt levágták mindkét kezét, és szurkot öntöttek a füleibe. Pedig csak a Vuk-ot töltötte le a gyerekeinek.
Vigyázni kell velük !!
Nem dehogy én 7 éve torrentezek és hozzám még nem jöttek.
Am meg a legujjab BTK szerint legális.
"Am meg a legujjab BTK szerint legális."
Persze, ha nem jogvédett tartalmat osztanál meg, amit erősen kétlek, tehát maradjunk annyiban hogy illegális...
Illegális nak meglehet hogy az,de hogy kijönnek hozzád a rendőrök, az már vicc. :))
Mint pl nem mind1 hogy egy tört Windows 7 Professional-t letoltesz egy bizonyos torrent oldalról vagy meg veszed legálisan 25-30000Ft-ért... Ezért nem éri meg a Microsoftnak, hogy torrent oldalakról simán letöltik. (Mai napig Windows 7 Home Premium-om van eredeti kb 2 éve.)
Ne sirasd már szegény MS-t van azoknak pénzük. Am meg a rendőrség ezzel nem fog kijönni senkihez mert legalább is MO-n az emberek kb 40%-a torrentezik.
A rendőrök pont úgy és jelenleg MO nincs olyan helyzetbe h ezzel érdemben foglalkozzanak.
Azt tom h Németbe ebből csinálnak sportot de az az EU leggazdagabb országa. Ott már csak unalomból is megteszik.
Viszont itt ez a kutyát nem érdekli.
Én ha össze kéne számolni h ft-be mennyit töltöttem le hát az olyan 15 milla. Film zene, játék egyéb szoftver, meg még pártucat X dolog haveroknak akiknek nincs nCore-ja :)
Na szerinted akkor én mióta nem tudnék aludni :D
De ha annyira félsz használj VPN-t és no para kb 2-3 E havonta annyit meg kibírsz ha ez a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!