Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » IP cím visszanyomozás hogy megy?

IP cím visszanyomozás hogy megy?

Figyelt kérdés

Ha belép valaki az apród fiókjába otthonról és ír levelet, majd később máshonnan, vagy nyílt wifiről az összes IP-cím meg lesz jegyezve vagy csak az utolsó?

Tárolódik az összes IP?

Átvertek és IP cím alapján ki tudja nyomozni a rendőrség hogy honnan jött az üzenet?

2014. febr. 16. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt hogy honnan, talán, de azt hogy ki, azt nem igazán mondja meg az ip meg a helyszín... :P
2014. febr. 16. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez az apródtól függ. Szerintem erre törvényi előírás nincs hogy mennyit kell tárolni, ettől függetlenül szerintem ők többet is tárolnak. Ettől függetlenül nem hiszem hogy nagyon lesz az ügyből valami. Először is feljelentést teszel ismeretlen tettes ellen (gondolom nem olyan nagy az összeg) így nem hiszem hogy valamit is csinálnának, de ne legyen igazam.
2014. febr. 16. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok az elsőnek igaza van, viszont ha nem nyílt helyről jött az összes akkor egy hozzátartozó előfizetés is lesz, persze ha otthonról csinálták, ha mindig pl egy netkávézóból, nyílt wifiről akkor nincs semmi esélyed, esetleg a bankszámlaszám ha utaltál. Vagy még a felhasználó név lehet beszédes.
2014. febr. 16. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
attól függ hogy van megírva az apród, én azt mondanám hogy az összes.
2014. febr. 16. 22:09
 5/5 anonim válasza:

Csak a regeset tárolja.

4.3. Felhasználói adatbázis

Az olx.hu szolgáltatásai a felhasználó által feltöltött hirdetés aktiválásához kötött.

Az Allegro Group HU Kft a felhasználói adatbázisban a felhasználó e-mail címét, a regisztráció időpontját, regisztrációkori IP címét kezeli. Ezek az adatok elengedhetetlenül szükségesek az azonosításhoz, a kapcsolatfelvételhez.

Az adatbázis a fentieken kívül tartalmazza, hogy a felhasználó kért-e e-mail hírlevelet vagy sem. A hírlevéllel kapcsolatos adatkezelést külön pont tárgyalja.

Az adatok esetleges törlését a felhasználó saját felhasználói fiókjából végezheti el. A felhasználói fiók törlése az adatkezelést megszünteti.

2014. ápr. 30. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!