Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt? Engem tiltott le?...

Mi történt? Engem tiltott le? (Facebook)

Figyelt kérdés

Tegnap láttam, hogy az egyik lány kiírásaira, illetve a képei alá irogat egy srác, rákérdeztem, hogy ki Ő, azt mondta csak egy ismerőse.

Ma reggel már nem tudtam rákattintani a (srác) adatlapjára, mert azt írja, hogy: " Sajnáljuk, ez az oldal nem érhető el.

Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál, vagy az oldalt eltávolították. "

Az összes kommentje eltűnt a lány üzenőfaláról. Na most, nekem van egy régi facebookom, amiről a lány nem tudott, megnéztem azon is a srácot, de ott is ugyanezt kapom. Mi történt?

2014. ápr. 8. 04:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Es hol a problema amiben esetleg segithetnenk?
2014. ápr. 8. 05:14
 2/4 anonim válasza:
vagy törölte magát
2014. ápr. 8. 13:40
 3/4 A kérdező kommentje:

A lényeg:

Nekem tetszik a lány, én is neki, találkozgatunk stb. Közben egy srác írt neki egy olyan idézetet a falára, "csak egy ismerős" nem írna. Rákérdeztem ugye este, reggl pedig, mikir felkeltem, már ez fogadott.

2014. ápr. 8. 14:54
 4/4 anonim válasza:
Igen, letiltott a srác, ez azt jelenti hogy nem láthatod az ő facebook fiókját, te is megcsinálhatod akárkivel, ha nem akarod hogy lássa az idővonaladat pl., a kijelentkezés melletti "lakat" szimbólumra katt, és Hogyan állíthatom le a zaklatókat-ra ráklikkelni és ott beírni az illető nevét.
2014. máj. 31. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!