Mitől lassú a netem, igaz hogy egy program is lelassíthatja?
XP-m van. Mikrohullámú netünk van legkisebb csomagban. Sokan panaszkodnak mások is a szolgáltatásra. Sokszor elmegy a net, nem tölt be az oldal, facebookon írok kurzor se jelenik meg mert lefagy. Netezés és a skepe is élvezhetetlen így. Felhívtuk a szolgáltatót, de 6500ért kijönnének akkor inkább nem köszönjük, hogy elmondjanak két mondatot és semmit se csinálnának vele, így telefonba mondta hogy nézzük meg a sebességmérőn, hogy annyi e amennyinek kell lennie, meg milyen vírus irtót használunk mondtam hogy avira ők ilyet még nem hallottak. És mondták hogy lehet mikor indul az operációs rendszer valami lelassíthatja a netet. ilyen létezhet? vajon mi lehet az és hogy tudnám megcsinálni hogy jó legyen?
Maximális Internet elérési sebesség
3/1 Mbit /s
Adatforgalmi le és feltöltési sebesség
1024/512 kbit/s
Garantált le és feltöltési sebesség:
512/256 kbit/s
ez a csomag tartalma amire előfizettünk
mértem nem rég a szolgáltató sebesség mérőjén letöltési seb.: 2 Mbps feltölt: 1.79 Mbps
másik sebességmérőn: letölt: 1.06 Mbps feltölt: 0.14 Mbps
Valószínűleg a gép sincs túlságosan toppon, ha még XP-t futtatsz haza.
Az FB és a Skype amúgy is rendesen tudják fogni a gépet. Javaslom először rakasd rendbe a gépet és utána hívd a szolgáltatót, ha még mindig lassú!
Ha csak netezel, skype-olsz rajta, egy ingyenes Linux kiadással lehet jobban járnál, mint az XP-vel.
lehetséges, hogy a géppel van gond. De előző tulajdonosánál nem volt probléma vele.
Adatai: XP Professional 2002-es verzíó szervízcsomag 3
Intel(R)
Celeron(R) CPU 3.06GHz
1,00 GB RAM
NCIDIA GeForce FX 5500
HDT72516DLAT80 153 GB ezen van a xp
Maxtor 6Y120L0 ez van két részre osztva 57.2 - 57.2 GB de csak az egyiket használjuk képek, zenéket oda tesszük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!