Hogyan tudok összekötni 2 wifi-s routert?
Figyelt kérdés
Van 2 db egyfajta wifis routerünk. Össze akarom őket kötni úgy hogy mind két routeren működjön a wifi meg a lan. Mert messze van tőlem a router és az én szobámba is akarok egyet hogy ne keljen mindig nyújtani a telefont hogy elérje az 1-es jelet xDDDDD2014. márc. 19. 23:45
2/12 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd bővebben? Légyszives
2014. márc. 19. 23:55
3/12 P.O.C. válasza:
Mi a két router pontos típusa?
4/12 A kérdező kommentje:
DIR-600
2014. márc. 19. 23:59
5/12 A kérdező kommentje:
Mind a két router DIR-600 ja és dlinkes
2014. márc. 20. 00:05
6/12 P.O.C. válasza:
Azokon sajnos nincs ilyen funkció, legalábbis a kézikönyv semmit nem ír róla:
Ha A1, B1 vagy B2 revízió valamelyik router, akkor annak firmware -ét le tudod cserélni valami intelligensebbre, pl DD-WRT és akkor tudni fogja.
Egyéb esetbe max csak úgy oldhatod meg, ha LAN kábelt húzol a szobádba, és vezetéken kötöd össze a két routert.
7/12 A kérdező kommentje:
Én kábellel gondoltam. Akkor csak egyszerúen lanon kapcsoljam ossze őket
2014. márc. 20. 05:55
8/12 Tengor válasza:
Egyik routert WAN csatlakozójába dugod a modemból v. a falból jövő kábelt. Ezen beállítod a netet a megszokott módon.
A másik routeren kikapcsolod a DHCP-t és a két routert LAN-LAN porton összekötöd.
9/12 A kérdező kommentje:
Mindent úgy csináltam ahpgyan az előttem válaszoló írta de a 2 es routeren nincs net de erzekeli
2014. márc. 20. 17:42
10/12 Tengor válasza:
Hogy hogy nincs net a második routeren?
Mi az IP címe a routereknek? Mi az eszköznek, amivel teszteled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!