Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Routert hogy kell összekötni?

Routert hogy kell összekötni?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy a hátuljába a net kábelt.. és még mit? a dobozba lesz 1 kábel amit a gépbe kell dugni meg a routerbe ?
2013. júl. 20. 21:20
 1/3 anonim válasza:
Bejön a telefonkábelen vagy akármin a net az pedig belemegy a modembe. A modemből jön ki a lan kábel amit a routerbe kell bedugni és abból pedig a kimeneti porton keresztül egy másik lan kábelt pedig a gépbe. A gépre pedig csak fel kell rakni a szoftverét. Sikerült? :)
2013. júl. 20. 21:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Holnap veszem meg , csak hogy tisztába legyek vele , hogy , hogy kell ! :D Szóval nincs modemem mert Digi netem van 1 kábel bejön a lakásba és helló.... szóval nem tudom h h kell majd összekötni mert nem nagyon értek hozzá...
2013. júl. 20. 21:42
 3/3 uno20001 ***** válasza:

0. Router bekapcs.

1. LAN kábellel összekötöd a router LAN kimenetét a gép LAN csatlakozójával.

2. A router kézikönyvében bent van, hogy mi a router címe (pl.: 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1, típusfüggő)

3. A DIGI-től jövő 1 kábelt bedugod a router WAN csatlakozójába

4. A böngésződ cimsorába beírod a címet, alap jelszó és felhasználónév "admin".

5. Bekonfigurálod, és örülsz.

2013. júl. 21. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!