Van egy laptopom amin újraraktam az XP-t és a WIFI hálóati kapcsolat eltűnt mert a laptopon van WIFI beépítve gyárilag. Hogy tudom ezt visszahozni? Köszönöm.
Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 23:47
2/10 A kérdező kommentje:
nincsenek driver cd-k
2014. márc. 11. 00:04
3/10 A kérdező kommentje:
és mikor a routertnek az ip címét beírom a mozilla firefox url keresőjébe nyomok egy entert és az jön be h a kapcsolódás sikertelen.. és nem ennek kéne h bejöjjön hanem a routernek a felhasználó és jelszónak hogy betudjak lépni a routerbeállításokba
2014. márc. 11. 00:22
4/10 anonim válasza:
Wifin keresztul akarsz belepni a routerbe? Nehezen fog az ugy menni, ha a wireless meghajtok telepitve sincsenek, ergo nem is latja az oprendszeret az eszkozt.
Lapotpodhoz pedig a gyarto hivatalos oldalan keress meghajtokat.
5/10 A kérdező kommentje:
na most töltöttem le a routernek a telepítőjét.. kattintgatok hogy tovább-tovább és kiirja hogy error mert hogy nem ismeri fel a gép a routert ?!?!? :OO mostmát tényleg nem értem miért??? mikor az a telepítője már mindent csináltam hogy ismerje fel de semmi. a wifit is hogy találom meg ezen a szar laptopon? valaki mondja már meg :(
2014. márc. 11. 00:59
6/10 anti paladin válasza:
A wifi driverét kell felrakni, nem a router "telepítőjét".
Szerezz be egy aida64-et, azzal meg tudod nézni a noti wifi adapterének a pontos típusát és gyártóját. Azután ezt a két adatot beütöd a gugliba és letöltöd az oprendszer típusának megfelelő drivert.
Telepíted és kész.
7/10 anti paladin válasza:
Vagy másik lehetőség, hogy megnézed a noti pontos típusát (általában ráírják a gép valamelyik matricájára az alján, szépen rákeresel a neten a gyártó weboldalára és leszeded a noti típusának és az op.rendszerednek megfelelő wifi drivert.
8/10 coopper válasza:
Vagy :
Próbálkozz a hardverazonositó alapján drivert keresni
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Sok sikert.
Üdv.
9/10 Tengor válasza:
Esetleg barmolás helyett szakira is bízhatnád a gépet. Gondolom nem tetted fel a chipset driverét, a VGA-ét sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!