Egy 4x4.2 GHz,4 GB RAM számítógépen miért laggol/akadozik a görgetés?
Windows 7 Ultimate 64-bit
Már Facebook-on görgetésnél is belaggol, elég furi.
Lehet tévedek, de a teamviewer kimegy a netre. Tehát nem helyi hálózaton hanem neten keresztül kötöd akkor össze a gépet. (vagyis én úgy tudom).
Na most egy adsl net mellett nem biztos, hogy szenvednék vele, ha a másik szobába lévő gép képernyőjét szeretném elérni nagy sávszélességgel.
Bár most, hogy utánaolvasok van mód helyi hálózat használatához... de alapból nem úgy kapcsolódik.
Mindenesetre ilyen célra én a távoli asztali kapcsolatot szoktam használni. Kinek a pap, kinek a lánya...
Ultra VNC, Tight VNC, Real VNC free... hányat soroljak még az ingyenesek közül? Ráadásul konfigurálhatóságban mind szarrá veri a Windows távoli asztalt.
Értem én, hogy ha már lopnak az emberek, akkor tökéletes munkát akarnak végezni, és ezért töltik és törik a drágább változatot az Ultimate -t. De aki megveszi, (mert olyan is van) az fog dupla annyi pénz kiadni érte olyan szolgáltatásokért, amit ingyen is megkap? Hát egy túrót fog! A valóságban Pro -t, Ultimate -et cégek vesznek, na meg az ostoba vérpistike, aki több mint 16 GB RAM-al fogja televágni a gépét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!