Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy 4x4.2 GHz,4 GB RAM számító...

Egy 4x4.2 GHz,4 GB RAM számítógépen miért laggol/akadozik a görgetés?

Figyelt kérdés

Windows 7 Ultimate 64-bit

Már Facebook-on görgetésnél is belaggol, elég furi.

2014. márc. 4. 20:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Egyszerűen az a baja, hogy a facebook televan js-sel, és minden egyes görgetéssel 1000+ event fut le, amit a böngésző nehezen tud lekezelni. Rakhatsz a gépbe 64 magot és 128GB RAM-ot, akkor is ez lesz, mert gyenge a böngésző JS Interpreter motorja...
2014. márc. 12. 20:46
 12/22 A kérdező kommentje:
Megoldottam. Utolsó válaszoló köszi. Firefox jobb mint a Chrome, például 9gag gyorsabb. Facebook egy picit gyorsabb lett, ez van. Viszont furcsa, hogy ismerősöm gyengébb XP-s gépén, Chrome-nál sincs semmilyen lag...
2014. márc. 12. 21:09
 13/22 Tengor ***** válasza:
100%
Biztos neki nem az Ultimate kiadás van XP-ből...
2014. márc. 12. 21:18
 14/22 A kérdező kommentje:
Tengor: Pedig az van neki! :D
2014. márc. 12. 21:35
 15/22 anonim ***** válasza:
52%
Érdekes nekem elég gyenge socket A gépem volt 2012-ig,akkor csinálta ezt, minden görgetésnél a fészbe akadozott ha közbe hallgatam vmit, de az "új" gépemnél már nem csinálta, a chromeot használom, win 7 64 bites most 3 Gb rammal, nem erős Geeforce Gts 8800 320 MB Gpuval, de ennél nem laggolt sosem, pedig volt 1 hétig 1 Gb memóriával ment a gép, lassú volt, de nem akadozott..De mindig frissítve van a driverje, szerintem fontos ez.
2014. márc. 12. 21:42
 16/22 anonim ***** válasza:

ezt most én sem értem.

Miért baj, ha ultimatet használ otthon?

2014. jún. 15. 03:34
 17/22 Tengor ***** válasza:
100%

#16, mert az Ultimate kiadás egy halom szolgáltatást tartalmaz és futtat, ami vállalati környezetbe hasznos. Otthon az életben nem használod, de legalább memóriás és CPU-t fogyaszt.

Minek otthonra az a kódbázis, ami lehetővé teszi a nyelvválasztást vagy a domainbe léptetést?

2014. jún. 15. 06:31
 18/22 P.O.C. ***** válasza:

+ Az Ultimate -et gyakrabban ellenőrzik az eredetiség ellenőrző programok (KB971033). Erről egy cikket is olvastam annó, hogy azért van ez, mert az Ultimate a kalózok fő célpontja (mivel azt hiszi a sok birka felhasználó, hogy csak azért mert ez a legdrágább kiadás, jobban futnak rajta a játékok és a programok) ezért a Microsoft ellenőrző programjai is erre helyezik a fő hangsúlyt.

Persze ha rákérdezek, hogy az Ultimate melyik többletszolgáltatását használja ki, akkor egyik okostojás se tud válaszolni, aki a fejébe vette, hogy az Ultimate az Isten. Sőt az se tudja miről beszélek, csak tovább hajktogatja a hülyeségét, mint valami hipnotizált idióta. :D

2014. jún. 15. 07:36
 19/22 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk a távoli asztal (host) csak a pro és ultimateben van! Tudom, kiváltható teamviewerrel, de localhoston felesleges lenne azt használni.

Ezt a funkciót a home premiumból nagyon hiányolnám...

Az xp mód volt ami miatt még annó én mellette döntöttem, de azt azóta már "leváltottam".

2014. jún. 15. 10:07
 20/22 anonim ***** válasza:

"de localhoston felesleges lenne azt használni. "

Én rendszeresen használom a TeamViewert hálózaton belül. Nem értem mi a felesleges ezen.

2014. jún. 15. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!