Egy 4x4.2 GHz,4 GB RAM számítógépen miért laggol/akadozik a görgetés?
Windows 7 Ultimate 64-bit
Már Facebook-on görgetésnél is belaggol, elég furi.
ezt most én sem értem.
Miért baj, ha ultimatet használ otthon?
#16, mert az Ultimate kiadás egy halom szolgáltatást tartalmaz és futtat, ami vállalati környezetbe hasznos. Otthon az életben nem használod, de legalább memóriás és CPU-t fogyaszt.
Minek otthonra az a kódbázis, ami lehetővé teszi a nyelvválasztást vagy a domainbe léptetést?
+ Az Ultimate -et gyakrabban ellenőrzik az eredetiség ellenőrző programok (KB971033). Erről egy cikket is olvastam annó, hogy azért van ez, mert az Ultimate a kalózok fő célpontja (mivel azt hiszi a sok birka felhasználó, hogy csak azért mert ez a legdrágább kiadás, jobban futnak rajta a játékok és a programok) ezért a Microsoft ellenőrző programjai is erre helyezik a fő hangsúlyt.
Persze ha rákérdezek, hogy az Ultimate melyik többletszolgáltatását használja ki, akkor egyik okostojás se tud válaszolni, aki a fejébe vette, hogy az Ultimate az Isten. Sőt az se tudja miről beszélek, csak tovább hajktogatja a hülyeségét, mint valami hipnotizált idióta. :D
Hát mondjuk a távoli asztal (host) csak a pro és ultimateben van! Tudom, kiváltható teamviewerrel, de localhoston felesleges lenne azt használni.
Ezt a funkciót a home premiumból nagyon hiányolnám...
Az xp mód volt ami miatt még annó én mellette döntöttem, de azt azóta már "leváltottam".
"de localhoston felesleges lenne azt használni. "
Én rendszeresen használom a TeamViewert hálózaton belül. Nem értem mi a felesleges ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!