Wifi erősség? Váltsak routert?
Az UTP kábelra céloztál? Értem én,de ha veszek,akkor értesd meg velem, hogy miért jó a wifi,ha nem használhatom normmál sebességgel legalább a lakáson belül.Mert jelenleg a pc előtt ülve tudok komolyan híreket olvasni a telómon,annak meg azért nem sok értelme van miközben a szememet meg kiböki a monitorom :)
érdekességképpen még felhoznék egy apró észrevételt,bár ezen nem hiszem hogy bármi is változtathat, van egy nokiám és egy samsungom,a samsung már a fürdőben is akadozik rendesen, a nokia,ami még a wifi gyerekkorában született képes 10 méternél is szélesebb spektrumban működni
Én nem célozgatok semmire, csak azért linkeltem be, mert egy tanulságos eset, ha végig olvasod, lehet hogy választ kapsz néhány felmerülő kérdésre.
De akkor kezdjük. Ne az ajtókat számold, mert a wifi jel nem az ajtón megy, hanem a falakon keresztül "egyenesen". Ha vasbeton a fal nálad, akkor az okozhatja a gyenge jelet. Van e olyan fal, ami a wifi router és a számítógép közötti képzeletbeli egyenesre nem merőleges? Ha van ilyen, az nagyon ronthatja az esélyeket.
Milyen router pontosan? Milyen előfizetés pontosan? Milyen wifi kártyák működnek a szgépekben? (A telefon az oké...)
A routerrel egy helyiségben megfelelő a mért jel? A router előtti kábelmodemből (ha van ilyen) rendesen kijön a megfelelő sebesség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!