Hogyan váltsak kábel+internet szolgáltatót?
Figyelt kérdés
Van egy szolgáltatónál tartozásom, és jelenleg letiltották a netet+kábel tv-t. Szeretnék másik szolgáltatónál kötni egy olcsóbbat. Hogy tudnám ezt megoldani, hogy mielőbb legyen netem + tv-m? Van valami akadálya, hogy azelőtt kössek ujat mielőtt letudnám a tartozásom??2013. szept. 19. 14:31
1/5 MaXXeGee válasza:
Nincs, simán csak bemész egy MÁSIK szolgáltatóhoz, és rendelsz egy csomagot! :)
2/5 anonim válasza:
Háát... a mobilszolgátatók meg tudták azt csinálni, hogy az adóst tiltólistára tették és a másik szolgáltatónál csak akkor köthet szerződést ha kifizeti a tartozást... szerintem itt is megcsinálhatják simán. De ezt csak akkor tudod meg, ha bemész és megpróbálod.
3/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan a barátnőm nevén van a jelenlegi (tartozásos) szolgáltató. És az új az én nevemre menne, csak ugye egy címen lakunk és a lépcsőházbol ugyanazon a vonalon jönne az uj szolgáltató netje és tv-je. Ezért kérdeztem csak.
2013. szept. 19. 14:41
4/5 anonim válasza:
Nálunk megcsinálták azt, hogy nem csak az előfizető volt letiltva más szolgáltatónál, hanem az egész család. Talán név alapján, de lehet cím alapján is simán.
Menj be és próbáld meg.
5/5 MaXXeGee válasza:
Amíg a tartozás miatti szerződésbontásra nem kerül a sor, addig nem fog semmilyen listára felkerülni, mint "rossz ügyfél"
De ha ez meg is történik, akkor is könnyen megkerülhető a dolog, pl közös háztartásban élő nevére kötött új szerződéssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!