Van-e internet elérésem?
Hello. A lényeg az hogy nemrégen költöztem be albérletbe. Mivel a számlák majd 1 hónap múlva jönnek, ezért nem tudom hogy a TV mellett van e internetem. Tulaj se tudja.
Lényeg hogy kábel TV-m van ami egy Tratec Tris 210e kábelosztóhoz csatlakozik. Ha jól tudom akkor a csatlakozó egyik részébe megy a TV kábel, ami most úgy van, a másik részére pedig a Modem menne.
Tehát ha én vennék egy Modemet és rákötném, akkor elképzelhető hogy lenne Internetem ? A másik, hogy milyen Modemet kössek rá ?
Vagy a hagyományos egyszerű kábel TV-t is ugyanilyen csatlakozóval kötik be ?
UI.: Bocs ha kicsit furcsán fogalmaztam.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Ha lenne net, és lenne saját modemed, akkor is regisztrálni kellene a hálózaton, és azt te meg úgyse tudnád megcsinálni (vszeg felhnév+jelszó is kell hozzá).
Csak kérdem, hogy előző havi számla nincs?
A szolgáltatót is megkérdezhetné a tulaj, de vszeg van vmi titkoskódtököm az ügyfélszolgálathoz is, és azt se fogja tudni, ha ilyen szenilis. Már az is csoda lenne, ha tudná, hogy milyen szolgáltató van bevezetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!