Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van-e internet elérésem?

Van-e internet elérésem?

Figyelt kérdés

Hello. A lényeg az hogy nemrégen költöztem be albérletbe. Mivel a számlák majd 1 hónap múlva jönnek, ezért nem tudom hogy a TV mellett van e internetem. Tulaj se tudja.

Lényeg hogy kábel TV-m van ami egy Tratec Tris 210e kábelosztóhoz csatlakozik. Ha jól tudom akkor a csatlakozó egyik részébe megy a TV kábel, ami most úgy van, a másik részére pedig a Modem menne.

Tehát ha én vennék egy Modemet és rákötném, akkor elképzelhető hogy lenne Internetem ? A másik, hogy milyen Modemet kössek rá ?

Vagy a hagyományos egyszerű kábel TV-t is ugyanilyen csatlakozóval kötik be ?

UI.: Bocs ha kicsit furcsán fogalmaztam.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2013. szept. 6. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Szolgáltatót nem lehet felhívni és megkérdezni? :)
2013. szept. 6. 23:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha lenne net, és lenne saját modemed, akkor is regisztrálni kellene a hálózaton, és azt te meg úgyse tudnád megcsinálni (vszeg felhnév+jelszó is kell hozzá).

Csak kérdem, hogy előző havi számla nincs?

A szolgáltatót is megkérdezhetné a tulaj, de vszeg van vmi titkoskódtököm az ügyfélszolgálathoz is, és azt se fogja tudni, ha ilyen szenilis. Már az is csoda lenne, ha tudná, hogy milyen szolgáltató van bevezetve.

2013. szept. 6. 23:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Előző havi számlát én nem tudok, mivel még csak most költöztem be. Esetleg a tulaj ha tud, akkor meg tudnám hogy milyen szolgáltató, és fel tudnám őket hívni.
2013. szept. 7. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!