Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lynksis WRT54GS -s routernek,...

Lynksis WRT54GS -s routernek, mekkora hatótávja kéne hogy legyen?

Figyelt kérdés
Lehetséges hogy körülbelül 10métert alig visz el, 1-es csíkkal?

#router #erősség #wifi #lynsksis #wrt54gs
2014. jan. 31. 17:22
 1/9 CspCsj ***** válasza:

Fontos, hogy milyen akadály van az adó és a vevő között.

Haver panellakásában a router és a laptop között 3 fal van (konyha és fürdő), 5 méter sincs a távolság, de nincs jel, csak az ajtó mellett!

Nálatok mi a helyzet?

2014. jan. 31. 20:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Egy darab, nagyon vékony fal választ el minket a routertől.
2014. febr. 1. 09:33
 3/9 CspCsj ***** válasza:
Valami más eszközzel (telefon wifivel?) is ugyanezt csinálja, mert lehet, hogy a vevővel van gond.
2014. febr. 1. 11:43
 4/9 A kérdező kommentje:
A telefonon 1-es csík, a laptopon viszonylag jó, 3-as 4-es.. De kb. 20m és már a laptop wifije se látja ... Esetleg beállítás kérdése?
2014. febr. 1. 12:25
 5/9 P.O.C. ***** válasza:
Hányas hardver verzió? Talán megérheti alternatív firmware -t rakni rá, az gyakran megdobja a teljesítményt.
2014. febr. 1. 19:33
 6/9 A kérdező kommentje:

Most perpillanat nem tudom megmondani mert nincs itt nálam a router, de firmware-t sem találtam hozzá az interneten.. Pedig hivatalos oldalon kerestem...

Köszönöm a segítséget!

2014. febr. 1. 20:30
 7/9 P.O.C. ***** válasza:

A hivatalos oldalon nem lesz újabb firmware. Ez a router már ezer éves fejlesztés.

A Tomato firmware -t v1-v4 -ig támogatja, a DD-WRT -vesl viszont mindegyik meg lehet kajáltatni.

Nekem van egy WRT54GL -em afféle tartaléknak, Tomato-val jobban muzsikál és a Wi-Fi is stabilabb talán még egy picit erősebb is.

2014. febr. 1. 21:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még azt szeretném kérdezni hogy ezekkel a tuning firmware-val nem lehet kinyírni a routert?
2014. febr. 2. 10:00
 9/9 P.O.C. ***** válasza:
Még egy új gyári firmware felrakásában is van kockázat.
2014. febr. 2. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!