Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Filmet húzok le uTORRENT...

Filmet húzok le uTORRENT programmal A baj:bár húzza a filmet, de folyton kiírja egy sárga háromszög: Nincs bejövö kapcsolat. Ha nem vált zöldre az ikon, hálózati beállítási hibát jelenthet. Hogy tudnám beállítani, hogy legyen bejövő kapcsolatom?

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 17:07
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Katt rá, hogy véletlenszerű, aztán majd dob valamit a kerék. De ha ragaszkodsz hozzá, írd be mondjuk a 48538-at.
2010. jan. 4. 17:48
 32/45 anonim ***** válasza:
És hja, utána mehet a start,vezérlőpult,stb...
2010. jan. 4. 17:49
 33/45 A kérdező kommentje:
Tehát nincs pipa a véletlen portnál, de beírtam az általad megadott számot-és alkalmaz-ok. aztán stert-tűzfal-kivételek, utorrren-kipipálva, port hozzáadás és beírtam,hogy utorrrent és a számot, és TCP-köröcske, és ok. Aztán ugynez mégegyszet de az UDP-hez tettem a köröcskét, és ok. Ennyi,ha jól értettem?
2010. jan. 5. 18:31
 34/45 anonim ***** válasza:
Elvileg igen.
2010. jan. 5. 22:30
 35/45 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, de sajnos afene tudja miért ottt a sárga háromszög, de binstaláltam munába is az uTorrent programot, és ott probléma nélkül tudok töltögetni. :-). Még egyszer köszi az eddigi segítségedet.
2010. jan. 9. 18:17
 36/45 anonim ***** válasza:
Mi az a muna? Biztosan nincsen otthon routered?
2010. jan. 10. 14:56
 37/45 A kérdező kommentje:
Jaj, bocs de siettem az előbbi válaszomat megírni, így sajnos pár betű kimaradt. Azt akartam írni,hogy munkában is beinstaláltam,és ott működik. Ott a sárga háromszög helyén zöld pipa van. Lehet,most hülyének nézel,de mi az a router,és hol találom?
2010. jan. 10. 17:15
 38/45 anonim ***** válasza:

Az esetek többségében bejön a falból a net. Az bemegy egy eszközbe, ezt úgy hívják általában, hogy modem. Azért így, mert MOdulál-DEModulál. Ebből kijön egy kábel, amin már az IGAZI :) internet jön ki, a számítógép által feldolgozható formában. Innentől 2 variáció van. Az egyik, hogy rögtön megy a számítógépbe, aztán öröm, boldogság. A másik, hogy megy a routerbe és onnan tovább a számítógépbe. A router arra jó, hogy abból még általában legalább 3 másik gépre van kimenet, így hirtelen 4 gépre tudsz internetet csinálni, egy darab modemmel. Nagyon leegyszerűsítve, olyan mint egy elosztó. Az újabbak már kezelnek wifi-t is, és amíg osztják a netet az általában max 4 kábelen, képesek wifin is szétküldeni az éterben.

Na most, az van, hogy a routerekben van úgynevezett hardveres tűzfal és ezzel szokott összeveszni a torrent illetve más internetes programok is, erre találták ki a port forward nevű dolgot.

2010. jan. 11. 19:36
 39/45 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy elmagyaráztad. Nincs routerem. Ugyanis a falból jön egy darab kábel,és azt dugom a számítógépbe,és működik az internet. számítógép és a kábel között nincs semmiféle szerkentyű /dobozka vagy egyébb csodadolog/Van a routernek jelentősége a torrentezésnél?
2010. jan. 12. 15:27
 40/45 anonim ***** válasza:
Max annyi, hogy a tűzfala blokkolja a portot, mint a windows beépített tűzfala. Melyik szolgáltatóhoz tartozol?
2010. jan. 13. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!