Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Filmet húzok le uTORRENT...

Filmet húzok le uTORRENT programmal A baj:bár húzza a filmet, de folyton kiírja egy sárga háromszög: Nincs bejövö kapcsolat. Ha nem vált zöldre az ikon, hálózati beállítási hibát jelenthet. Hogy tudnám beállítani, hogy legyen bejövő kapcsolatom?

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 17:07
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget: Sikerült megtalálnom azt arengeteg ikonkát, amiről írsz.Van ott kb. 35. Pontosabban hogy néz ki az az ikon,ami a Windows tűzfal? /van pajzs, földgömb, egér,két emberke, hangfal....stb./ Hol találom? Tudod,az a probléma, hagoy a Windowsom nem magyar nyelvű. Az ikonkák ABC sorrendben vannak. Mégegysezr köszi a türelmedet.
2009. dec. 30. 16:56
 22/45 A kérdező kommentje:
Újra én írok,aki elébb is írtam. Olyan ikont keresek,ahol van egy földgömb és előtte egy téglafal? Ott vannak a kivételek, oda bementem, és az "uTorrent" ki van pipálva. Tovább hogy haladok? Mert most már semmit nem tudok se lehúzni,se sédelni. Piros háromszögem lett.
2009. dec. 30. 17:02
 23/45 anonim ***** válasza:
Stimmel. Kivételeknél lent a gombra az van írva, hogy "Add port.." arra klikk és add hozzá az Utorrent portját kétszer, mint TCP, mind UDP módon.
2009. dec. 31. 11:03
 24/45 A kérdező kommentje:
Ott olyasmi van a kivételeknél, mint írtam ott van az Utorrent is kipipálva sok más progarammal együtt. Alatta van 4 lehetőség: program hozzáadás, port hozzáadás, javítás,eltávolítás. Ha rámegyek a port hozzáadásra,ott kéri a port nevét, és a számát. hol találom a számát az utorrentnak? és vagy a TCP-t vagy az UDP-t jelölhetem be. Mindkettőt nem. Hogy haladjak tovább? egyáltalán jó helyen vagyok?
2009. dec. 31. 14:02
 25/45 anonim ***** válasza:
Nevet nem feltétlen kell beírni, de írd be, hogy uttorrent. Mint fentebb írtam, KÉTSZER KELL HOZZÁADNI az utorrent kommunikációs portját, amit az utorrent beállítások menüjében találsz meg. Klikkelj rá a programban fent a jobb szélső fogaskerék ikonra, és ott a kapcsolatra, vagy ha angol a program, akkor talán Connection. Ott fogod látni a portodat.
2009. dec. 31. 20:59
 26/45 A kérdező kommentje:
Tehát, rámentem a tűzfalra, otta "kivételekre", aztán a "port hozzáadásra. Eddig jó? Aztán beírtam,hogy uTorrent, és a "véletlen port" számot, amit az uTorrent programból másoltam ki a fogaskerekes részből. és benyomtam az ok. gombot. Ennyi? Majd kimentem a kivételkből, és a Start menüből. Ennyit csináltam. A másik lehetőség,ahol elakadtam. Kinyitotttam a tűzfalat, belementem a kivételekbe, kétszer katinitoottam a kipipált uTorrentra, ott kijött egyolyan,hogy !elnevezés: uTorrent és alatt valmi olyan,hogy út:C:úProgram files/uTorrent/uTorrent exe és alatta 3 leheőség: változtatás, ok., storno. Itt nem léptem tovább, hanem próbáltam a kivételeknél bemásolni a véletlen port számot,és ok., de sajnos még mindig ott a sárga háromszög. /néha piros/. Köszi szépen,hogy ennyit bajlódsz velem.
2010. jan. 2. 17:11
 27/45 anonim ***** válasza:

A hozzászólásod második felét nem nagyon értem... Az első fele hibátlan, csak ismételd meg úgy, hogy amikor a portszámot beírod, ne a TCP-ben legyen a pötty, hanem az UDP-ben (vagy fordítva, a lényeg, hogy mindkettőre nyitva kell lennie ugyanannak a portnak)

Az óra mellé biztosan nincsen betelepülve semmilyen külső tűzfal?

2010. jan. 3. 06:58
 28/45 A kérdező kommentje:
Tehát a második lehetőséget, amit nem nagyon értettél, hanyagolhatjuk. Már magam sem tudom,hogy jutottam oda. Az óra mellett /jobb alsó sarok/ van a hangszóró, deamon tolls ikon, Qick time, utorent ikon-ha be van kapcsolva,avast antivírus. De ha az utorrentnél bemegyek a beállításokba,ott van 4 lehetőség:kb. ilyenek: tűzfal kivétel, NAT-PMP,UPnP,véletlen port minden indítésnál. Itt melyeket kell kipipálni? Sokszor azt hiszem valamit az alapoknál az alapbeállításnál rontottam el.Mit tegyek? Mit kell kipipálni? Az uTorrent 1.8.5-ös változatával dolgozok.
2010. jan. 3. 14:26
 29/45 anonim ***** válasza:
Hát a véletlen portot semmiféleképpen sem, hiszen akkor bukott az átirányításunk. A többi az nekem alapból be van pipálva, nem nyúltam hozzájuk. Az avast még érdekes lehet, régen használtam, tudom az van odaírva, hogy antivirus, de lehet van beépített tűzfala és az is akadályoz, de erre már sajnos nem emlékszem.
2010. jan. 3. 15:32
 30/45 A kérdező kommentje:
Tehát lehet,hogy az abaj,hogy véletlen port van mindig. én is megfigyeltem,hogy ahányszor bekapcsolom a gépet mindig más és más szám van ott. Akkor a véletlen port pipa nélkül marad, de akkor honnan tudom,hogy milyen számot írjak be? és ha beírom azt a számot,amit most még nem tudok,de remélem,hogy tőled megtudom,akkor csinálom újra végig a Start- tűzfal-kivételek ...stb. procedúrát?
2010. jan. 3. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!